Veldhuis & Kemper - We Moeten Praten (2009)

Label: [PIAS]

1. We Moeten Praten (3:30)
  2. De Tien (3:46)
  3. Spaar Me Niet (2:37)
  4. Zij aan Zij (3:23)
  5. Hier Klopt Iets Niet (3:47)
  6. Een Week (3:17)
  7. Niet Te Laat (3:20)
  8. Volkomen Kut (3:06)
  9. Beter Moeten Weten (3:09)
  10. De Liefde (3:17)
  11. Alles Is Gezegd (2:47)
  12. Inconvenient Trut (5:17)
  13. Geer de la Tourette (3:17)
  14. De Stem in Mij (4:19)
Ik ben benieuwd. Ik vind hun soms net wat teveel richting naar Jan Smit gaan. Terwijl sommige liedjes toch echt wel toppers zijn.

Iedergeval een leuke cover.

avatar van Jester
Wie zit er nu te wachten op een nummer als Volkomen Kut? Ik in ieder geval niet.

avatar van Paalhaas
Inconvenient Trut klinkt in ieder geval ook Volkomen Kut. Zie ze nou toch eens staan op die cover, het stelletje talentloze mispunten. M'n nichtje van 7 schrijft nog betere teksten.

avatar van Foetsj_NL
Heb net het hele album beluisterd, en ik ben niet ontevreden. Nummers die zijn blijven hangen zijn Volkomen Kut (wat wil je ook met zo'n titel), Zij aan Zij, De Tien en de Liefde. Ook blijkt dat de mannen echt gevoel voor humor hebben, want er was af en toe een grijns op mijn gezicht te zien.

Volkomen Kut:

Al heeft je zoon pijn aan zijn hiel, en blijkt de dokter pedofiel. Je vrouw krijgt wereldfaam, door haar werk achter het raam.

Misschien een beetje puberaal en geen hoogstaande songteksten, maar ik vind dat de mannen een erg degelijk album hebben neergezet.

3*, maar zal vrij snel worden verhoogd naar 3,5 denk ik.

avatar van Tha)Sven
Paalhaas schreef:

Beetje tegenvallend.Hun vorige albums vond ik leuker en vooral betere arrangementen.Ik ben een keer naar een theater optreden van hun geweest dat was absoluut de moeite waard

RedLightCityBoy
Paalhaas schreef:

Dat zou je wel denken ja. waarom worden mensen altijd boos als ze bepaalde muziek niet goed vinden? en waarom gaan ze er altijd van die gare dingen bij halen? Als iets je niet ligt, moet het niet altijd bekritiseren op zo'n manier. Als je nou goede argumenten geeft kan ik het nog enig sinds begrijpen.

avatar van kazzie
Stekere teksten! Goed CDtje niet meer niet minder... Prima CD!
Er zitten wat goede nummers tussen zoals Volkomen kut en Inconvenient Trut. Lang nummer en eigenlijk misschien nog wel met een kern van waarheid.
En de rest is gewoon leuk om te horen.

avatar van Safri
Net Volkomen Kut gehoord bij Giel, wiens smaak nu overeenkomt met pure levertraan. Miss Montreal, VanVelzen,Lisa en nu dit.
Dit soort teksten schreef ik toen ik 12 was in mijn met LA Gear stickers beplakte O'Neill agenda.

avatar van Safri
RedLightCityBoy schreef:

Ja hier heb je wel gelijk in, maar soms is het gewoon lekker om eventjes wat eruit te gooien.

Meng je Anne van Herman van Veen samen met Leven Naar De Dood van Freek de Jonge, maar zing je het als Acda en de Munnik, dan krijg je Volkomen Kut.

Van mij mogen deze minder ontwikkelde kinderen van Circus Custers direct stoppen.

avatar van Lamontagne
De liedjes zijn niet alles maar ik heb de dvd van de hele show en daarin laten ze
toch zien dat ze briljant met teksten zijn