menu

Ryan Leslie - Ryan Leslie (2009)

mijn stem
3,00 (10)
10 stemmen

Verenigde Staten
R&B
Label: Universal

  1. Diamond Girl
  2. Addiction

    met Cassie en Fabolous

  3. You're Fly
  4. Quicksand
  5. Valentine
  6. Just Right
  7. How It Was Supposed to Be
  8. Irina
  9. Out of the Blue
  10. Shouldn't Have to Wait
  11. Wanna Be Good
  12. Gibberish
zoeken in:
avatar van RestLove
3,0
Is gelekt, stem volgt snel

avatar van catdog
Gistermiddag in de winkel beluisterd.. en zo op het eerste gehoor klonk het niet slecht ! Binnenkort nog eens even herbeluisteren en dan zal wel snel een oordeel volgen..

M-Ty
volgde de man al via z'n youtube en ze blog site, puur talent voor het maken van beats, maar z'n stem is niet uniek ofzo.
3,5 hoewel ik de meeste tracks al wel kende

SPAROOD
Mwah, niet erg bijzonder.

avatar van Silky & Smooth
De making off van de het nummer Hello wekte mijn interesse voor Ryan Leslie. Ik ben erg benieuwd naar zijn nieuwe album, maar tot nu kan ik alleen luisteren naar zijn oudere werk. Begonnen met deze plaat. Ryan Leslie onderscheidt zich wel van de 'standaard' R&B-artiesten, maar echt overdonderd ben ik nog niet. Ook niet door de beats. Die zijn wel okee, maar nou ook weer niet zo speciaal. Ook qua zang is het niet slecht. Ryan Leslie kan mooi zingen, alleen zijn de teksten wel weer vaak zoetsappig. Rappend heb ik hem liever. Verder een leuk album, wat wel een 3,5* waard is.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:36 uur

geplaatst: vandaag om 15:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.