Johan Heuser - Hoe Zal het Morgen Zijn? (2009)

1 stem

Label: Pink

1. Hoe Zal het Morgen Zijn?
  2. Een Zomernacht
  13. Verliefd Zijn
  14. Leven Zonder Jou
  15. Ons Klein Wonder
avatar van Rhythm & Poetry
Musicmeter is inderdaad niet compleet zonder het nieuwe album van deze kwal. Hier luistert mijn broer dus naar , de term kwal mag ik dus gebruiken. Knap hoe zo'n man cliché na cliché kan opbraken.

pretfrit
en waar komt deze plaatselijke held vandaan?

avatar van Rhythm & Poetry
Lees hier alles over de legende. En aangezien dat waarschijnlijk meer is dan dat jij wilt weten; hij komt uit Geldermalsen.

Wat ik me trouwens wel afvraag is waarom de artiesten van dit 'hetleveniseengrootfeestdusmaakjegeenzorgenenluisternaaronzedebielemuziekgenre' altijd op de eigen hoes 'moeten' staan, het liefst wat nonchalant wegkijkend.

pretfrit
En ik maar denken dat de betuwe het laatste stukje ongerept nederland was.

waar moet dat heen

Rhythm & Poetry schreef:
altijd op de eigen hoes 'moeten' staan, het liefst wat nonchalant wegkijkend.

daar worden de vrouwtjes lekker nat van hehehehe

..en dan met rozen, sterrenhemels en wonderen...nou dat kan een leuk feestje worden hoor...daar op die spaanse stranden