menu

Camp Lo - Stone & Rob: Caught on Tape (2009)

mijn stem
1,50 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Soulfever

  1. 2 Dope Boyz
  2. Gotcha
  3. On Smash

    met Styles P en Pete Rock

  4. 89 of Crime

    met Herron

  5. Pips
  6. Ticket for Two
  7. After the Marv
  8. Sky Hi
  9. Regulate

    met Yahzarah

  10. Diamond Crookz
  11. Hold On

    met Jungle Boogie Brown

zoeken in:
avatar van Modder-Eter
Na een eerste korte luistersessie kan ik al zeggen dat dit matig materiaal is.

Favoriete track is Ticket 4 2 (Hier Ticket for Two) by far! De rest is wel aardig of matig. Was te verwachten, want Camp Lo zal nooit meer het legendarische niveau van het eerste album halen, ook al is dit een verzamelaar.

avatar van Rhythm & Poetry
1,5
Dan vind ik dat jij het nog erg positief omschrijft, ik vind dit schijfje knap waardeloos. Ten eerste vanwege de vreselijke producties, het klinkt nergens lekker in de oren (uitzondering op de regel: Ticket 4 2). Ten tweede vanwege de slechte raps van de heren, inspiratieloos qua tekst en ze worden saai gebracht. Ten derde vanwege de gastartiesten: er staat een Sean Paul (Herron) -en een Moloko imitator (Yahzarah) op dit album.

avatar van thomzi50
1,5
Inderdaad afgrijselijke plaat. Helemaal niets leuks te beleven, eigenlijk is het in elk opzicht een verschrikkelijk album; heel soms is het qua producties nog wel lekker, dat is het enige.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:13 uur

geplaatst: vandaag om 08:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.