Lucas en Gea Hulshof - Steeds Weer Huil Je (2001)

Label: Pink

12. Echte Liefde
  13. Achter de Regenboog
  14. Het Bloemenmeisje
avatar van HammerHead
Dit meen je niet, waar haal je ze vandaan die albums. Leuke pakkende songtitels vooral.

"en steeds weer huil je lalalala"... mmm goeie plaat uit grunn...

avatar van bonothecat
Geweldig deze artiesten op musicmeter.....kan mijn overbuurman Rommy zijn cd;s ook allemaal wel toevoegen. Rommy wordt nog bezongen door Meindert Talma, als de stem van de wouden. De stem van de wouden zit hier de hele dag in de zon, om een lekker zonnebank kleurtje te krijgen!

avatar van ricardo
er word volop gestemd op dit album zie ik ,en er word al even vaak gepost ook, laatste vorige bericht werd in 2004 gepost,dus wees verstandig en verwijder deze zooi van deze site,er is verder geen animo voor. 0.5 sterren overigens voor dit top album wat eigenlijk een 0 waard is

avatar van lebowski
ricardo schreef:

Slechte dronk ricardo?

avatar van Lukas
Bob Cremers schreef:
Zal wel niks zijn! Is altijd zo al geweest.

avatar van ricardo
bij dit album ook mijn stem verwijderd,en nogmaals mijn excuses als ik iemand gekwetst heb of zou hebben,met mijn misplaatste reacties bij deze artiesten

Baltasound

avatar van Paap_Floyd
Toch wel minstens even goed als de laatste van The Eagles. Halfje erbij dus. Lucas legt nog een beetje Ziel in zijn zang, Gea daarentegen slaagt cum laude voor het examen Hoe klink ik het best als Robin uit Bassie en Adriaan .

Sjalalalaaaaa.