Fuzztones - Horny as Hell (2008)

Label: Electrique Mud

1. Garden of My Mind (2:33)
  2. Bad News Travels Fast (2:34)
  3. Brand New Man (2:25)
  4. Girl, You Captivate Me (2:15)
  5. Third Time's the Charm (3:18)
  6. Be Forewarned (3:23)
  7. Cheyenne Rider (2:35)
  8. 99th Floor (2:17)
  9. Alexander (3:02)
  10. Black Lightning Light (7:44)
  11. I Never Knew (2:57)
  12. Yeah Babe (3:10)
  13. Highway 69 (2:48)
  14. Johnson in a Headlock (3:22)
  15. Ward 81 (5:53)
  16. Blood from a Stone (2:38)
  17. She's Wicked (3:15)
avatar van Lee Malone
Voor vandaag had ik er nog nooit van gehoord en zou ik er uit mezelf waarschijnlijk ook nooit een cd van gekocht hebben.

Gelukkig kwam ik op een goed moment mijn platenzaak binnen en werd ik tussen het zoeken naar enkele nieuwe cd's geconfronteerd met een mix van ruige, rauwe garagerock, aangevuld met blazers, backing vocals en een orgeltje dat meer bij The Doors zou passen dan bij deze band! The Fuzztones dus; nooit van gehoord, release uit 2008, ik dus meer dan content dat ik een heel beloftevol nieuw groepje had ontdekt dat blijkbaar over het hoofd was gezien door tv en weekbladen....

Jammer genoeg werd mjn euforie al snel getemperd bij het lezen van het boekje. The Fuzztones bestaan blijkbaar al van begin jaren '80, en zijn om één of andere obscure reden nooit echt doorgebroken.

Niettemin blijft dit een zeer aan te raden cd voor liefhebbers van het genre, en bij voorkeur voor diegene die er muzikaal gezien graag iets meer bij krijgen!

avatar van Lee Malone
Ik verhoog met een halfje, op een warme zomeravond wordt deze nog beter!

Garden of My Mind
She's Wicked