Ivete Sangalo - Festa (2001)

Brazilië
Pop / Wereld
Label: Universal

1. Ruas E Rios (4:18)
  2. Festa (3:44)
  3. Astral (4:03)
  4. Penso (3:37)
  5. Meu Maior Presente (3:37)
  6. E Tudo Mais (3:52)
  7. O Grande Chefe (3:45)
  8. Tum, Tum, Goiaba (3:37)
  9. Aqui Vai Rolar (3:25)
  10. Pop Zen (4:59)
  11. Em Mim, Em Você (3:40)
  12. Assimétrica (5:43)
  13. Narizinho (3:08)
  14. Back at One (4:16)
avatar van Kos
Kos
Leuk zomerplaatje.

Ivete Sangalo is zo'n beetje de populairste zangeres in Brazilie van de afgelopen jaren.

avatar van indana
Alweer zo'n mooi album Sangalo, al gaat het hier iets meer de pop kant op. Het blijft echter aan alle kanten de pan uit swingen. Strak uitgevoerd en de meeste nummers weer up tempo. Lekker hoor, ook te draaien als het zomer is en buiten gietregent. Alleen op te dansen indien in bezit van een goede conditie.
Het album komt iets trager op gang dan zijn voorgangers maar in het midden swingen we weer volop. Jamer dat het op einde een beetje inzakt, maar dat is gezien mijn conditie maar goed ook.

avatar van Lexicon Devil
Werkend als verkoopster zei ooit iemand tegen haar, je hebt zo'n mooie stem, misschien moet je eens professioneel gaan zingen....

Nu inderdaad een der bekendste Axé-zangeressen van deze aardkloot.

Kijk eens op You Tube naar live optredens van deze dijk van een vrouw.

Vol energie en kracht!