Devourment - Unleash the Carnivore (2009)

Label: Brutal Bands

1. Unleash the Carnivores (3:36)
  2. Abomination Unseen (4:53)
  3. Fed to the Pigs (3:59)
  4. Incitement to Mass Murder (3:40)
  5. Crucify the Impure (4:35)
  6. Deflesh the Abducted (4:49)
  7. Over Her Dead Body (3:04)
  8. Field Of The Impaled (5:48)
avatar van bennerd

Even al mijn reacties op een rijtje. Dat ik dit nog niet wist! Verdomme, hier wordt naar uitgekeken ten huize bennerd.

godlydevil7
Hier wordt 't ook afwachten geblazen, ik ben echt enorm benieuwd! Op hun vorige 2 albums hebben ze me geen moment teleur weten te stellen, en ik verwacht ook niet dat ze dat hier doen.

avatar van bennerd
Track 6 stond al op de 2006 promo, en is weer meedogenloos bruut. Precies zoals ik verwacht van deze band.

avatar van bennerd
Heb even de officiële hoes geupload (getekend door Dan Seagrave dacht ik), en er zijn drie nummers uit de pot pindakaas te halen. Ze klinken moddervet!

avatar van Kos
Kos
Ghehe, nieuwe Devourment.

*knort*.

avatar van ConfuseMyCat
eargasm.
niks op aan te merken (:

avatar van Lau1986
Bij Devourment weet je over het algemeen wel wat je krijgt. Lompe brute death metal met een put grunt waar je U tegen zegt! Toch geeft dit album mij het gevoel wat minder te zijn dan de voorgangers. Het begint denk ik al met de productie, die is wat minder lomp. Daarnaast mist het album een echte uitschieter. Het neemt niet weg dat Devourment hier prima Brutal death metal laat horen.