The Asteroids Galaxy Tour - Fruit (2009)

Denemarken
Label: Small Giants

1. Lady Jesus (3:44)
  2. The Sun Ain't Shining No More (3:38)
  3. Push the Envelope (4:02)
  4. Satellite (3:38)
  5. Crazy (3:55)
  6. The Golden Age (3:50)
  7. Around the Bend (3:48)
  8. Sunshine Coolin' (3:07)
  9. Hero (4:12)
  10. Bad Fever (4:31)
  11. Inner City Blues * (5:53)
avatar van mk1992
Jeff Valley schreef:
Deze plaat is eigenlijk te laat uitgekomen (september 2009). Als die nou in mei/juni was uitgekomen had ik er de hele zomer nog van kunnen genieten want alles wat deze plaat roept is: ZON!!!!

hopelijk nog wat goeie singeltjes in het voorjaar en dan pakken we hem gewoon mee voor de komende zomer (dat mythische jaargetij zonder sneeuw)

ik hoor ook dat ze met een nieuwe plaat bezig zijn, wellicht dat ze die op tijd releasen?

Jeff Valley
Als ze maar geen "winteralbum" maken en die in mei uitbrengen

avatar van Findecano
Heerlijk album wat ik geregeld beluister. Helaas heb ik de bonustrack (?) niet. Voegt deze iets toe of kan ik het laten bij mijn 'gewone' album?

avatar van mk1992
Findecano schreef:

tsja, ik zou hem niet opnieuw kopen voor die track alleen, maar op je ipod mag ie er wel bij vind ik, is de moeite toch niet

avatar van Shinobi
Op zich wel een oké album, maar voor mij niet al te bijzonder en iets teveel hippie gehalte.
Wat wel opmerkelijk is is dat de zangeres soms klinkt als Duffy.

3, 0 Sterren.

avatar van thetinderstick
Zwaar onderschat album.
Zeker een van de beste popplaten van de laatste jaren.

De nummers 1 t/m 7 zijn allemaal geweldig. Het laatste deel is wat minder sterk, maar desondanks 4,5*

avatar van Niek
Geniale momenten maar als geheel niet bijzonder sterk. Hoewel ik niet uitsluit dat het een groeier is dat als concept toch sterk blijkt te zijn. Sowieso absoluut een band om in de gaten te houden. Je moet er maar opkomen om Inner City Blues op deze manier te coveren..

avatar van wibro
Niet onaardig deze muziek uit Denemarken, waar toch best wel aardige rockbands vandaan komen. Vanmorgen nog geluisterd naar de Raveonettes dat ook de moeite van het beluisteren meer dan waard was.
Terug naar Asteroids; ik vind deze muziek best wel lekker in het gehoor liggen hoewel het niet allemaal even hoogstaand is. En die zangeres - Mette Lindberg heet ze geloof ik - heeft best wel een bijzondere stem.
Beste nummer van het album; "The Golden Age".

avatar van dupain
Heerlijk muziek!!!!
ik heb deze band live gezien in de Supperclub. Wat een avond!
De zangeres heeft een lekkere stem, en de beat zit er goed in.
Nog een paar keer rustig naar geluisterd en nog steeds goed!

avatar van Booyo
Sunshine Coolin' de minste stemmen?? Wat een heerlijk nummer! Maar snel achter het hele album aan als alle nummers dus nog beter zijn.

avatar van Running On Empty
Ontdekt via de nieuwe reclame van Heineken. Ben wel heel benieuwd naar de gehele plaat want het nummer van die commercial klinkt echt super.

Die reclame ken ik niet. Ik hoorde onlangs hun nieuwe single van de nieuw te verschijnen cd en dat was zo pakkend dat ik dit album wilde horen. Dit is ongecompliceerde pop van het betere soort.
Doet me soms een beetje aan B 52's denken.

Choo Choo
Booyo schreef:
Sunshine Coolin' de minste stemmen?? Wat een heerlijk nummer!
Couldn't agree more! Supernummer! Zo relaxed... De tekst van dat nummer en de muziek passen zo enorm goed bij elkaar. Het nummer is gewoon een en al chill!
Eigenlijk is dat het gevoel dat ik bij elk nummer van TAGT krijg, I love it!

avatar van oceanvolta
Ik hoorde Around the Bend bij de laatst ZUBB sessions voorbij komen en vind dat echt een lekker nummer. De album versie ken ik nog niet maar ga hier zeker achter aan.