Musique & Cinéma du Monde - Europe de Adriatique (2005)
1 stem
Italië / Griekenland / Macedonië
Score
Label: MK2
Nicola Piovani - Ritornello Dell'intervista (Intervista, Federico Fellini) (1:28)
Daniele Sepe - Tarantella del Gargano (L'amor Molesto, Mario Martone) (3:59)
Les Negresses Vertes - La Valse (He Died with a Falafel in His Hand, Richard Lowenstein) (1:31)
Patto Pravo - La Bambolea (Respiro, Emanuele Crialese) (3:01)
Simone Soldani E ValerioFantozzi - Pretending Free Way (B.B E Il Cormorano, Edoardo Gabbrielini) (1:47)
Nino Rota - La Dolce Vita (Finale) (La Dolce Vita, Federico Fellini) (2:38)
Stamatis Spanoudakis - Promitheas (Promitheas Se Deutero Prossopo, Costas Ferris) (2:10)
Eleni Karaindrou - Eternity Theme (Eternity and a Day, Theo Angelopoulos) (2:17)
Nicola Piovani - La Notte di San Lorenzo (Part II) (La Notte di San Lorenzo, Paolo & Vittorio Taviani) (2:48)
Ennio Morricone - Il Buono, Il Brutto, Il Cattivo (Main Title) (Il Buono, Il Brutto, Il Cattivo , Sergio Leone) (2:41)
Kiril Djakovaski - Why Did You Shoot Me (Dust, Milcho Manchevski) (2:13)
Giuliano Taviani - La Torre E Dritta (Ora O Mai Piu, Lucio Pellegrini) (1:41)
Nicola Piovani - Le Mamme Ci Asciugavano I Capelli (Palombella Rossa, Nanni Moretti) (2:38)
Nikos Kypourgos - The Earth's Offerings (Meditteranean Stories Stelios Harambapoulos) (2:20)
Track 15: Chanson du Mal de Lune by Nicola Padovani (Kaos, Paolo & Vittorio Taviani) (2:59)
Fausto Leali - A Chi (Hurt) (The Best of Youth, Marco Tullio Giordana) (3:22)
Coapsetic Con Vivi E Selda - Here's to You (Sacco E Vanzetti, G.Montaldo) (4:18)
Ennio Morricone - Uccellaci E Uccelini (Titolo di Testa) (Uccellaci E Uccelini, Pier Paolo Pasolini) (2:26)