The Day Laborers - The Learning Process (2009)

geen stemmen

Uitgebracht in eigen beheer

1. Can't Stop This War (3:48)
  2. I, You, We (2:48)
  3. Burn One (4:06)

met Mac Lethal

4. Carbon Copies (3:17)
  5. Smiling Faces (4:06)
  6. Slappin Ya Senseless (3:41)
  7. Confinement (4:14)

met Louis Logic

8. Paddling Upstream (3:29)
  9. Things Oughta Change (3:31)
  10. When It Rains It Pours (3:43)
  11. Came in the Door (3:41)
  12. Facing Days (3:38)
  13. Dirty Work (3:32)

met Night Walker

14. Big Bad Wolves (3:16)

met Homeboy Sandman

15. Nightingale (4:07)

met Jus Dave

Rene1979
Heb je hem al geluisterd R&P.
Ik moet er nog even goed aan beginnen.
Maar klonk zo wel aardig,

avatar van Rhythm & Poetry
Ben er nu net mee bezig, had hem ook toegevoegd maar jij was dus net wat eerder . Maar ach jij bent al heel dit jaar als een blok aan mijn been .

Rene1979
Rhythm & Poetry schreef:

Haha ja idd blok aan je been...Vorig jaar lagen onze cijfers dicht bij elkaar nu ga jij links ik rechts:P

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben wederom niet onder de indruk, vind het op een enkele opleving (Louis Logic is een van de oplevingen) na een zeer matig album. Dat komt voornamelijk omdat het vlees noch vis is. Ze proberen van alles: knallers, soulvol en oldskool. Helaas weten ze nergens in uit te blinken en is er ook totaal geen balans.