DJ Koze - Reincarnations (2009)

Alternatieve titel: The Remix Chapter 2001-2009

12. Eyesinweasel - Kaltes Klares Wasser [DJ Koze and the Tease Remix]
  13. Sascha Funke - Mango Cookie [DJ Koze's Pink Moon Remix]
  14. Hildegard Knef - Ich Liebe Euch [DJ Koze Remix]
avatar van Goodfella
Ken het album van Sascha Funke toch echt al een tijdje, maar nu valt me pas op hoe fabelachtig goed die remix van Mango Cookie werkelijk is. Dream on dreamer..... hoe melancholisch wil je het hebben

En wat een variatie in de rest van de remixen ook. Geweldig dit.

tuktak
ghehe die text to speech programmaatjes (hi friends) blijven ook eigenlijk altijd melig...
en die matias aguayo remix is zo goed trouwens!

avatar van 2kings
Ja die Mango remix is fijn! En zeker ook die remix van de track van Matthew Dear, daar komt de zon altijd bij kijken! Fijne soepele mixcd

avatar van doornappel
super plaatje van een hele rlxte plaatjesbakker!

avatar van Toon1
Is dat de Maharishi Mahesh Yogi op de hoes?

avatar van 200384
Hij lijkt er wel op Toon

"Lijkt" is inderdaad het goede woord, het is namelijk DJ Koze zelf

Inderdaad, die baard is natuurlijk hardstikke vals. Wat ik van hem heb gehoord is erg goed, maar hier ken ik nog niet zoveel van... maar 's achteraan.

avatar van Gyzzz
Ja erg tof! Heel divers, een beetje klein tegendraads allemaal, maar wel gewoon heel beweeglijk en vloeiend.

avatar van Leonard91
Van alles en nogwat door elkaar heen, maar wel allemaal in zijn eigen stijl. Erg knap, en soms ook erg grappig.

avatar van luc011190
Hoe die kick erin komt bij Guinea Pig! Lekkere track sowieso, beetje Mad Professor vs Massive Attack met een technobeat.

Die A Mango Cookie remix is wel diep zeg, de muziek treedt zowat buiten zichzelf daar. Wat een plaat..

avatar van Supernormal
Die stemsamples in Guinea Pig doen me denken aan dat beklijvende nummer van de film Eyes Wide Shut. Elk nummer van dit album is met gevoel herwerkt. Alles klinkt soepel en in proportie - wat weinig remixartiesten gegeven is. Erg mooi!