Sunspot Jonz - The Darkside Ov Heaven (2009)

geen stemmen

Label: Outhouse

1. Poor Mans Salsa
  2. Bigger Than Chitterlings

met The Temper Twins

3. Hug Bacardi (The Oddysey Part 2)
  4. Dip Down
  14. Endure
  15. Sergeant Bump *

met Myka 9 en Luckyiam

avatar van Rhythm & Poetry
Een korter album, zou die het dan wel beter doen vroeg ik me af. Sunspot Jonz is zeker een rapper met potentie en zo nu en dan komt hij met een mooi nummer. Dat is op deze cd niet anders, een nummer als Hug Bacardi mag ik erg graag beluisteren. Darkside Ov Heaven mag er dan ook nog wel zijn, maar dit heeft met name te maken met de sterke productie. Maar nee, de rest van het album doet het bij mij een stuk minder; het klinkt zelfs te goedkoop naar mijn smaak. Niet alleen de producties stellen teleur maar ook Sunspot doet het alles behalve goed en komt met magere teksten en een nog mindere flow. Nee, ik blijf Sunspot proberen want hij kan het wel, maar ook op dit album is het onder de maat.

avatar van Osiris Apis
Dip Down is best een slecht nummer. Erg naar refrein met stemvervormer. De beat is ook erg vrij goedkoop. Waarom niet weer van ouderwets Living Legends niveau?