Sugarman 3 & Co - Pure Cane Sugar (2002)

Funk / Soul
Label: Daptone

1. Funky So-and-So (3:55)
  2. Take It as It Comes (5:59)

met Charles Bradley

9. Honey Wagon (2:57)
  10. La Culebra (3:38)
  11. Down to It (4:38)
avatar van Angelo
Deels instrumentaal en deels met vocalen (zie guest features). In ieder geval een typisch Daptone album, voorzien van retestrakke instrumentatie. Achteraf gezien zijn recente releases van dat label steeds weer uit hetzelfde hout gesneden, maar het verveelt nog steeds geen moment. In ieder geval is dit album, dat inmiddels alweer negen jaar oud is, net zo goed de albums die ze in de afgelopen jaren uitbrachten. Het instrumentale ‘Pure cane’ is errrrrrrrrg fijn! Maar de nummers waarop gezongen wordt, ofwel de nummers met Charles Bradley, Lee Fields en Naomi Davis (a.k.a. Naomi Shelton) zijn tevens uitschieters op dit album. Oja, en het nummer met drummer Bernard Purdie is ook echt lekker laidback! Daarmee kan ik weer een geweldig album aan de catalogus van 't Daptone-label toevoegen.