Richard Marx - Emotional Remains (2008)

Label: Zanzibar

1. From the Inside (4:34)
  2. Better Or Worse (4:48)
  3. Part of Me (4:13)
  4. Through My Veins (4:42)
  5. Save Me (3:49)
  6. Come Running (4:18)
  7. Flame in Your Fire (4:09)
  8. When November Falls (4:32)
  9. Take You Back (3:42)
  10. Over My Head (3:55)
  11. Done to Me (3:48)
avatar van vigil
Ken de muziek niet (de man natuurlijk wel) van deze plaat maar de hoes is in ieder geval uiterst fraai!

avatar van rkdev
Richard Marx staat bekend om zijn ballads, maar af en toe kan de man ook goed rocken wat hij o.a. liet horen op albums als 'Rush Street' en 'My Own Best Enemy' en incidenteel op z'n andere platen.

Ook dit album start met 4 lekkere uptempo nummers en zo hoor ik de man toch het liefst. Het eerste rustpunt komt met 'Through My Veins' een met strijkers gevulde ballad. Maar gelukkig zijn de meeste nummers gitaargericht wat dit een van de betere Marx albums uit zijn discografie maakt voor mij.
Een nummer zoals 'Flame in Your Fire' is wat ik graag van hem hoor.

Overigens is de hoes die hier wordt getoond de hoes van de Amazon.com re-release.

rkdev schreef:

De reactie die ik gaf was uiteraard voor de originele hoes, want dit is nou bepaald een fraaie cover.

avatar van vigil
Inmiddels (misschien al zelfs een tijdje) is weer de mooie hoes hier te zien. Ik heb t album nog nooit in mijn handen gehad of gezien.