Agnes - Dance Love Pop (2008)

Zweden
Pop / Dance
Label: Roxy

1. Release Me (4:16)
  2. On and On (3:51)
  3. Love Me Senseless (4:41)
  4. How Do You Know? (3:51)
  5. I Need You Now (3:46)
  6. Look at Me Now (3:57)
  7. Don't Pull Your Love Out (3:15)
  8. Open Up Your Eyes (3:37)
  9. Sometimes I Forget (4:16)
  10. Big Blue Wall (4:39)
  11. Love Love Love * (3:02)
  12. Love Love Love [Extended Edition] * (5:01)
  13. On and On [Another Ding-An-Beh-An Version] * (6:20)
  14. On and On [The Void Remix] * (3:52)
  15. On and On [Acoustic Version] * (2:42)
  16. Release Me [Pio Radio Mix] * (3:39)
  17. Release Me [Acoustic Version P3 Live Session] * (3:49)
1,0
On And On komt al regelmatig langs op TMF. Heerlijk nummertje, alleen raar dat het nu wordt uitgebracht, het is een echt zomernummer!

NewYorkCityLight schreef:

Helemaal mee eens xD Echt verschrikkelijk lekker en zomers nummer. Hadden ze wat later moeten uitbrengen xD Denk dat dit een Just Dance-verhaaltje wordt. Het slaat pas later aan dan wanneer het uitkomt. Hopelijk wel, want dat nummer is een echte zomerhit

1,0
Jammer dat de CD zo slecht is. Het volgt helemaal niet de lijn van On And On, het is helemaal niet zo zomers en Dancy .

En On And On komt steeds vaker op TMF heb hem de laatste 2/3 dagen zeker al 4x gezien (en zo vaak kijk ik geen TMF).

avatar van Luky12
Kwam achter Agnes via TMF idd, On And On klonk zeker niet slecht.
Toen ff op internet kijken of ze albums had en ja hoor. Geluisterd en op zich best wel aardig. Heel zomers klinkt het allemaal. Wel jammer dat On And On nu pas word gedraait op TMF. Ik denk dat het weer een nieuwe goede artiest is geboren, ze staat op punt van doorbreken nu.

Voor dit album geef ik een 4*

Doet me qua uiterlijk en (ook wel een beetje) qua stem aan Leona Lewis denken. Alleen muziek is wat meer naar dance gericht.

Release Me is een leuk nummertje, On and On vind ik dan weer niet zo goed. Als ik de rest van het album kort beluister, hoor ik niet echt potten breken. Ze heeft haar land van oorpsrong wel mee op het vlak van goed scorende pop, maar zie hier meer een eendagsvliegje.

avatar van friday the 13 th
Inderdaad, ik deel de mening van Musicer. On and on en Release me vind ik bijzonder leuke popsongs. Vooral de remix van Release me (Nils van Zandt Radio Edit) vind ik een toffe plaat voor in de clubs.

De rest varieerd van ballads tot pop en inderdaad de kaas blijkt op te zijn. Waarschijnlijk een zangeres die in haar thuisland nog wel eens zal scoren, maar een echte internationale carriere zit er denk ik niet in.

Aan haar prachtige stem zal het allesinds niet liggen.

1,0
Release Me komt binnen op 3 in de UK lijst. Had ik nou nooit verwacht. Ik vind het een slecht nummer en zelfs de remix die nu wordt uitgebracht weet me niet te boeien.

In die clip ziet ze er trouwens echt uit als Leona Lewis.

avatar van friday the 13 th
Inderdaad ze lijkt wel héééél erg op Leona Lewis. Ze heeft qua looks en stem alles om het te maken als internationale artieste en toch ontbreekt er iets aan deze dame. Ik kan alleen niet zeggen wat.

1,0
Misschien gebrek aan originaliteit? Op dit moment hebben we namelijk genoeg 'dance pop', en dit springt er niet bovenuit.

Ik ken het album niet, maar Release Me vind ik echt een ontzettend lekker nummer.. ben benieuwd naar de rest

avatar van Emile93
Buiten Release me en On and On helemaal niks bijzonders. Jammer! 1 ster

beatcluster
De Uk release is beter.

avatar van MIAB
Release me en On and On kennen we allemaal. En daar blijft het dan ook wel bij op dit album. Misschien dat "Sometimes I Forget" nog wel enige potentie heeft.

De Love Love Love Edition voegt overigens niet veel toe aan het originele album.

En inderdaad wat vele anderen ook zeggen. Ze lijkt teveel op Leona Lewis, alleen dan ietsje minder kwaliteit. Niet te onderscheidend genoeg.

avatar van MIAB
6 jaar later... Sometimes I Forget is veruit het beste nummer haha. Leuk album en het beste van Agnes in deze periode. 4*

Release Me (4:16) --- 4,0
On and On (3:51) --- 4,0