Da Boy Tommy - I ♥ School (2000)

Alternatieve titel: I Love School

België
Dance
Label: Antler-Subway

1. Introducing Myself to the Class (1:17)
  2. Halloween [Classroom Mix] (3:33)
  3. Candyman [Butchermix] (4:39)
  4. Kol Nedra [Single Edit] (3:58)
  5. Shocking (Zipper) (0:30)
  6. Little Dicks [Jump Mix] (5:10)
  7. Easy [Tommy's Original] (3:58)
  8. Jetlag [Acapella] (0:24)
  9. Jetlag [Original Mix] (3:50)
  10. Da Real Jumpstyle [Original Mix] (4:10)
  11. Full Moon [Single Edit] (3:28)
  12. Full Moon [Acapella] (2:08)
  13. Drive by Shooters - Get Up Aah [Da Boy Tommy's Single Cut] (4:03)
  14. Sergeant Pepper - Charge [Da Boy Tommy Remix] (4:33)
  15. On the Intercom (0:10)
  16. BZB - The Beginning [Jump Mix] (5:33)
  17. Halloween [Single Edit] (3:47)
  18. Candyman [Horrormix] (5:01)
  19. Kol Nedra [Live @ "The Expo3" Mix] (4:55)
  20. The Principal's Office (1:09)
  21. Drive by Shooters - Fly by Shooters [I Love School Mix] * (3:52)
avatar van friday the 13 th
Ik vind het vrij vreemde en enge muziek. Leuk dat ze op bekende horrorfilms als candyman en halloween willen inspelen, maar ik vind er bitter weinig aan.

Halloween was nogtans een hitje.

avatar van RogerV
0,5
Tamelijk frustrerend als scholier wanneer je klasgenoten deze rommel prefereerden boven de muziek die ik hen probeerde laten luisteren van betere producers.

Dit is echt zo goedkoop, zo plat en zo zielloos.

avatar van doornappel
RogerV schreef:

Dit is echt zo goedkoop, zo plat en zo zielloos.

hahahaha, dit klinkt ZO herkenbaar!!

Mijn vrienden vonden dit ook helemaal prachtig destijds (heb het zelf nog eens live gezien ook) terwijl ik hen bleef attenderen op het bestaan van betere producers en andere muziek genres dan deze wagenwijd open deur intrappende hardstyle.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
friday the 13 th schreef:
Halloween was nogtans een hitje.
Twintig weken in de hitlijst waarvan drie op één noem ik al iets meer dan een "hitje" .

avatar van RogerV
0,5
Dat was in Belgie neem ik aan?

Tommy, de rechtse op de hoes, is gisteren jammer genoeg overleden. RIP Tommy Debie
Dit is eigenlijk jeugdsentiment ....

avatar van 2 Many PJ's
1,0
inderdaad RIP, Kol Nedra is nog zo een plaatje dat ik af en toe eens laat afspelen om "het zwien deur de bieten te jagen"