T.O.M.B. - Macabre Noize Royale (2008)

geen stemmen

Metal / Electronic
Label: Todestrieb

1. The Inauguration (3:08)
  2. Immitis (3:13)
  3. Shaare Moth (3:29)
  4. Brazen Endurance (3:34)
  5. United by Blakk Blood (4:14)
  6. Fog Ritual (2:13)
  7. Macabre Noize Royale (2:04)
  8. The Proclamation (2:58)
  9. Tempus Eversionis (3:32)
  10. Bleed Bitch Bleed (2:58)
  11. I Dine on the Tongues of Hypocrites (2:31)
  12. ABLANATHANALBA (3:16)
  13. Christening of Demons (3:50)
lambf
Leuk project dit, maar helaas is deze cd me iets te wisselvallig in kwaliteit. Wat dat betreft is zijn andere album een stuk consistenter en ook leuker om te beluisteren. Voor wie Immortal niet rommelig genoeg is en van extreme vocalen houd is dit wel aan te raden. Black Metal met een sneufje Noise. Niet groots opgezette geluidsmuren zoals Darkspace doet, maar heel krakend en ritselend. Zoals gezegd is de kwaliteit erg wisselvallig, en er zijn dan ook te veel momenten waar het gewoon saai is. Vooral als het tempo omlaag gaat weet het me maar matig te boeien, te meer omdat het intensiteitsniveau vrij laag ligt. Hij had beter wat langer kunnen knutselen aan deze creatie, want nu is het idee leuker dan de uitvoering.