Bob Log III - Log Bomb (2003)

Label: Fat Possum

1. Log Bomb (3:28)
  2. One Man Band Boom (2:06)
  3. Boob Scotch (2:51)
  4. Wigglin' Room (3:32)
  5. Make You Say Wow (2:19)
  6. Bubble Strut (2:14)
  7. String Pole (2:04)
  8. Wag Your Tail Like a Dog in Back of a Truck (3:00)
  9. Drunk Stripper (3:09)
  10. F*hole Parade (2:33)
  11. Put That There (2:50)
  12. Rattler (2:04)
  13. Slide Guitar Ride Junior (2:17)
avatar van Doc
Doc
Goeie 1 man band. Geweldig als ie in "One Man Band Boom" de "band" gaat introduceren: "over here.... on the basedrum, we got right foot" en "Don't talk to my finger, my finger's an asshole"
Woooohooo!

Overigens is er sinds kort ook een vergelijkbare Nederlandse 1-man band, Ottoboy 1 man trash band. Heeft ook een erg goeie plaat uit....... maar goed, das even off topic.

Live is dit ook fantastisch

avatar van spinout
Na bijna 12 jaar mag er wel weer eens een stukje komen over deze one man band. Een mengeling van trash en blues zoals Jon Spencer die ook weleens weet te maken, maar dan nog eigenzinniger, niet perse beter. Nee, niet beter, omdat de variatie minder is als bij Blues Explosion..Wel is de gekte bij ieder nummer aanwezig, zodat elk nummer dezelfde kwaliteit heeft. Als Log III nou eens een enkele keer de hoogte in kan gaan met een absoluut fantastisch nummer, maar dat gebeurt hier niet. Toch een goede plaat, maar met mate te beluisteren.