Bernard Allison - Hang On! (1994)

Blues
Label: Peter Pan

1. Mai (5:11)
  2. Going Down (4:20)
  3. Cadillac Assembly Line (6:07)
  4. Voodoo Thang (4:53)
  5. Missing Stevie (3:49)
  6. Action Speaks Louder Than Words (4:18)
  7. Rockin' Robin (6:50)
  8. You're Hurting Me (5:05)
  9. Hang On (3:37)
  10. Looking Beyond the Past (3:33)
  11. Idols in Mind (4:26)
  12. Voodoo Chile Medley (10:54)
avatar van Lee Malone
Johnny Guitar Watson
Stevie Ray Vaughan
Jimi Hendrix

Eens goed schudden, even laten staan en je krijgt deze schitterende gitarist!

Jammer genoeg lijkt deze ook op MuMe eerder onbekend en dus ook onbemind... Zeker de moeite waarde voor al wie van stevige bluesgitaristen houdt!

Deze krijgt trouwens ongetwijfeld ook een eervolle vermelding bij de verkiezing van de lelijkste hoes aller tijden!

avatar van jeroenheinz
Zat net nog eens het programma van Bospop door te nemen en zag daar deze naam tussen staan. Had nog nooit van hem gehoord dus op youtube wat gekeken en beluisterd en het klonk erg lekker moet ik zeggen. Snel eens wat meer op zoeken van deze man.

avatar van spinout
Deze zoon van Luther Allison kan zeker spelen, maar mist (hier) een eigen geluid. Op mijn twee favorieten klinkt ie eerst als ZZ Top (Looking beyond the past) en vervolgens als Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan (Voodo Chile Medley). Andere platen ken ik nog niet van Allison, dus wellicht heeft ie zich ontwikkeld tot een oorspronkelijk artiest.