Pain of Salvation - The Second Death of Pain of Salvation (2009)

Zweden

5. Handful of Nothing
  6. New Year's Eve (7:43)
  7. Ashes (5:25)
  8. Undertow (5:11)
  9. This Heart of Mine (I Pledge) (6:25)
  10. Chain Sling (3:59)
  11. Diffidentia (Breaching the Core) (7:36)
  12. Flame to the Moth (6:04)
  13. Disco Queen (8:15)
  14. Hallelujah (9:04)
  15. Cribcaged (6:24)
  16. Used (5:43)
Kingsnake
Kijk. Dit is iets om naar uit te zien.

Een dubbel live cd (komt ook een dvd van).

avatar van king_pin
Dit concert is opgenomen in Paradiso, Amsterdam op 3 maart 2007 (dat weet ik omdat ik erbij was en nu dus al 2 jaar wacht totdat ie eindelijk is een keer uitkomt!)

Ben erg benieuwd naar Leonard Cohen's 'Hallelujah' aangezien dat nummer als 100 keer is gedaan...

Btw wel vreemd Cribcaged het laatste nummer van de cd is, het laatste nummer van de set was namelijk 'Used'.

King_Pin.

Ik heb deze lijst nummers van een zweeds (cd-)postorder bedrijf.
Wellicht hebben ze de setlist fout...

Maar ik weet niet of er al een andere bron is, die geraadpleegd kan worden.

avatar van THEMARSVOLTA
Volgens de officiële POS site zijn het 16 nummers, met Used als laatste nummer.

Kingsnake
Dan pas ik dat even aan.
Bedankt.

avatar van snarf349
Even een berichtje hier zetten, makkelijk voor de update`s , gezien mijn interesse in deze band.

Vrijdag is het zover.
Eens zien of het dan in de winkel ligt

avatar van king_pin
Die 'special edition' is wel een stuk duurder zeg... naast de 2 DVD's zit daar dan ook het concert op CD en een boekje van 52 pagina's, maar om daar nou gelijk €35,- voor te betalen... de normale editie is toch iig €15,- goedkoper.

avatar van kramerdude
ik heb deze plaat voor mijn verjaardag gekregen, wat een lekkere live cd:) een band in topvorm goede song selectie ( al spelen ze wel heel veel nummers van scarsick maargoed) en de cover van hallelujah is ook benoemenswaardig!

top product:)

avatar van Blind Faith
Ik heb de boxset aangeschaft (DVD's + CD's + tekstboek). Een hemels pakketje, zowel op de inhoud als op het artwork niks aan te merken!

avatar van king_pin
Ik ga m morgen halen, ben benieuwd of ik mezelf kan spotten in het publiek

avatar van THEMARSVOLTA
Besteld op DVD, zal geen cd versie worden voor mij, heb het niet zo op live cd's.

avatar van king_pin
Ben nu bij Ashes en tot nu toe bevalt het erg goed (hoewel ik me die uitspraken van Gildenlöw niet meer kan herinneren...), knetter harde sound btw!

Nu maar is opzoek gaan naar een betaalbare versie van de dvd/cd versie, bij de lokale platenspeciaalzaak was ie €47,-! beetje te duur als je t mij vraagt.

avatar van king_pin
Inmiddels heb ik de boxset ook binnen gekregen en het is echt een briljant pakket! Behoorlijk droge humor hebben die gasten (of iig Daniël Gildenlow).

Leuke docu om te kijken maar een beetje een abrupt einde, het enige minpunt van het hele product.
De show is goed gefilmd (geen beeld switch om de seconde, alles wordt mooi in beeld gebracht) en het geluid is top! Heb mezelf nog niet kunnen terugvinden in de publieksmassa ( DOH! ) maar dit is zeker een aanradertje!

4.5

avatar van TheVoxyn
Geweldige boxset, de docu is interresant en word met veel humor gebracht. Het optreden is mooi in beeld gebracht en zonder al te veel beeld wisselingen inderdaad (iets waar veel live dvd's last van hebben).

Kingsnake
Ik heb alleen de audio-download. En ik ben niet echt kapot van het geheel. Teveel materiaal vd laatste ceedee, welke ik toch beduidend het minste werk van Pain of Salvation vind.

avatar van snarf349
De dvd is helemaal niet verkeerd, mooie intieme setting. Cohen`s "Hallelujah" Gaat heel goed, maar het mooiste vind ik hoe de band zich helemaal geeft in "Cribcaged". Fuck the famous people.

avatar van Torch
top concert toen in Paradiso! dit is een goed document daarvan, aangevuld met heerlijke melige PoS nonsens......

klein minpuntje......... het centre channel is niet gebruikt bij de 5.1 DTS, eigenlijk een 4.1 track dus

avatar van EwoudK
Heb hem op dit moment weer even opstaan. Blijft een geweldig live album. Werkt ook perfect op shuffle voor als je niet weet wat je van Pain of Salvation aan moet zetten.