Racoon - Here We Go, Stereo! (2001)

Label: Columbia

1. Reach (3:23)
  2. Side Effects (4:02)
  3. Eric's Bar (2:51)
  4. Back You Up (4:17)
  5. Biggest Fan (3:15)
  6. World Without Worries (3:34)
  7. Water by the Bed (5:03)
  8. Tic Toc (3:15)
  9. Autumn Tunes (3:19)
  10. Wendy (2:18)
  11. Paper Home (3:36)
  12. Luka's Song (3:15)
  13. Hardcore Tapes * (3:41)
  14. Wreck * (3:08)
  15. Side Effects [Acoustic] * (4:02)
  16. Paper Home [Acoustic] * (3:29)
helaas iets minder is het vorige album, maar nog steeds leuk om naar te luisteren

avatar van Spliffy McGreen
-renemeijer- schreef:

Helemaal niet mee eens!. ik vind deze plaat van Racoon de beste van allemaal. het nieuwe album kan hier niet aan tippen!.. Eric's bar een van mijn fav songs op dit album!

Hier staan absoluut de beste nummers van Racoon op ('Reach', 'Autumn Tunes', 'Water by the Bed'). Het is wel een minder constant album met 'Luka' als jammerlijke misser. De hiervoor genoemde tracks maken dit dan weer goed.

Een goed album Tic Toc vind ik een minder nummer, het het is gewoon geen fijn nummer om naar te luisteren. Back You Up en Wendy zijn de favorieten. Echt hele goede teksten.

4* voor het geheel

Ik verhoog mijn stem met 1 ster. 5 sterren in totaal. Ik vind het ook het beste album en onder tussen vind ik alle nummers even leuk. Ieder nummer heeft wel iets wat het speciaal maakt, dus daardoor kan ik een moeilijke keuze voor een favoriet maken.

avatar van Daaf
Heb alle albums van Racoon nu =]
weet niet welke ik het beste vind, hangt van m'n stemming af..
Het raarste is, dat ik hun laatste album het minst vind van alle 3, maar misschien omdat ik die het meest gehoord heb...

avatar van Migo
Wel aardig maar ook niet meer dan dat.. Het is me misschien allemaal net wat te 'makkelijk'..

Dit vind ik ook een ontzettend goed album, net als de andere twee. Racoon heeft echt een heerlijke sound, en als je het eenmaal hebt gehoord raak je eraan verslaafd!

Op dit album zijn mijn favorieten: Tic toc, Reach, Side Effects en Eric's Bar.
De rest van de nummers vind ik ook ontzettend goed, wat mij betreft staan er ook op dit album geen missers. Ontzettende goede nummers allemaal.

Van mij krijgt dit album 5*

en niet te vergeten vind ik Back you up en biggest fan ook te gekke nummers!

avatar van Tijn79
Solide plaat, al vind ik hem ietsjes minder dan hun eerste
maar wat is Eric's bar toch een fantastisch nummer!

JolkiPalki
Een erg goed album maar wel iets minder verrassend dan het debuut.

avatar van Heer Hendrik
Eric's bar. Ja ik ken die bar en ben daar regelmatig geweest

avatar van Darkzone
Gezien de albumhoes en de huidige populariteit van vinyl, zou dit album niet gewoon op goudkleurig vinyl uitgebracht moeten worden?