Mr. Green - Classic Beats Volume 2 (2009)

Label: Green (III)

1. One Love (1:29)
  2. The Garden (2:48)
  3. Open Heart (2:40)
  4. Sky's the Limit (3:35)
  5. Big Loud (4:27)
  6. Life Or Death (4:00)
  7. Boner (3:00)
  8. All Ima Need (3:36)
  9. Now You Know (3:02)
  10. Childhood's (6:30)
  11. The Motion (3:19)
  12. Big Shot (2:27)
  13. Eye for an Eye (3:06)
  14. The Chariot (3:25)
  15. Got to Say (2:50)
  16. Heavy Danger (3:38)
  17. The Lurk (4:38)
  18. Relax (4:58)
  19. Timeless Piano (4:50)
  20. Flying Saucer (3:51)
  21. Scientific (7:06)
avatar van Rhythm & Poetry
Een alleraardigste verzameling producties van Mr. Green. Ik vind hem sowieso wel een goede producer en dat hij fijne beats kan maken laat hij hier zien. Wel vind ik hem een producer die beter tot zijn recht komt als er op zijn nummers gerapt worden. Ze zijn namelijk allemaal wat eenvoudig doch doeltreffend. Op dit schijfje zijn zowel knallers (waar je automatisch met je hoofd op gaat bewegen) als rustige/relaxte producties te vinden. Het duurt uiteindelijk wel allemaal aan de lange kant, zeker vanwege die eenvoud. Mr. Green blijft een fijne producer, maar dit album had van mij niet op de markt hoeven komen. Desondanks wil ik het een nipte voldoende geven.

avatar van Seedorf
Helemaal vergeten te stemmen. Wel een aardige tape inderdaad, maar een beetje langdradig (net als volume 1).