Thanatos - Justified Genocide (2009)

Label: Deity Down

11. The Burning of Sodom
Goed Death/Trash Album!
Aan te raden voor fans van Hail Of Bullets

avatar van kramerdude
wat een baggerharde plaat! ik ben weer trots op nederlandse metal aan het worden. Old school Death/Thrash met de mix van Dan Swanö dus geniaal! /m/

avatar van Metalhead99
Heerlijke beukplaat. Ik kende deze band nog niet en ik ben eigenlijk verbaasd dat ik ze nog niet eerder tegen gekomen ben, want ze schijnen toch best een goeie reputatie te hebben in de Death Metal wereld. Ik ben dan ook zeer nieuwschierig geworden naar het andere werk van deze band.

avatar van exodus
"Rebirth" Demo 1986 van hen luisteren...dat is goddelijk! AAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGG...Ergens tussen Slayer en de oude Death in! Maar ook eigen, en vreselijk gaaf! Het oude ruwe Thrash bloed gutst! OUTWARD OF THE INWAAARD!