Galaxy 2 Galaxy - Galaxy 2 Galaxy (1993)

Electronic
Label: Underground Resistance

1. Hi-Tech Jazz (The Science) (5:36)
  2. Hi-Tech Jazz (The Elements) (6:31)
  3. Journey of the Dragons (6:09)
  4. Star Sailing (6:35)
  5. Astral Apache (Star Stories) (7:11)
  6. Deep Space 9 (A Brother Runs This Ship) (6:32)
  7. Rhythm of Infinity (5:07)
  8. Metamorphosis (6:46)
avatar van John Doe
Fantastische Detroit plaat dit, vooral het nummer Hi-Tech Jazz, dat wel een grote favoriet van me zal blijven. Een uitermate goed voorbeeld van jazz en soul in electronica.

De andere nummers gaan ook veel verder in sfeer dan de meeste andere techno producties. Met name Journey of the Dragons is nog een juweel.

binnenkort een herdruk hoorde ik

avatar van John Doe
Kruipt toch nog weer iets omhoog als je 'm op vinyl hebt. Een heerlijke ruimtelijke toon die je op mp3 niet hebt komt erbij. Alleen de D-zijde houdt me nog net van de 5*

Inderdaad, Hi-Tech Jazz is echt geweldig, ook The Elements blijft boeien, na The Science. Star Sailing vind ik ook 'n mooi nummer.

avatar van SpaceLee
Ongelooflijk lekker plaatje, dat hi-tech jazz!

avatar van T.O.
1,3 en 4 zijn technoklassiekers. De andere tracks voegen daar niet zo heel veel toe.