More Music from 8 Mile (2002)

Label: Interscope

1. Mobb Deep - Shook Ones Pt. 2 (5:24)
  2. The Notorious B.I.G. - Juicy (5:02)
  3. MC Breed en 2Pac - Gotta Get Mine (4:14)
  4. Naughty by Nature - Feel Me Flow (3:33)
  5. Outkast - Player's Ball (4:22)
  6. Junior Mafia - Get Money (4:35)
  7. Method Man en Mary J. Blige - You're All I Need (5:07)
  8. Ol' Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya (2:29)
  9. Method Man - Bring da Pain (3:09)
  10. Wu Tang Clan - C.R.E.A.M. (4:13)
  11. Pharcyde - Runnin (4:20)
  12. Mobb Deep - Survival of the Fittest (3:43)
avatar van KILLERBEE99
Echt een super vette soundtrack, elk nummer is gewoon super vet.

avatar van kobe bryant fan
Ik wil nog even zeggen wat iedereen eigenlijk al zei:dit is een super album maar het blijft een verzamel album.Maar moesten dit stuk per stuk nieuwe nummers zijn kreeg dit zeker een 5.0*
Want er zitten echte parels tussen,dus jammer genoeg geef ik dan maar een 4.5*

avatar van Harderwiek
Echte klassiekers, zitten geen nummers tussen die je skipt! Bijna al deze tracks op de originele albums dus deze is beetje overbodig! Maar toch echt een gave verzamelaar!

avatar van kobe bryant fan
Als ik een mindere track moet aangeven is het toch Gotta Get Mine niet door de raps maar het refrein is niet echt goed.

avatar van HH_Fantastic
Perfecte soundtrack voor de film

avatar van Silky & Smooth
Ik heb dit ooit een keer op CD gekregen. Ik kende bijna geen naam, maar het was van 8 Mile en dus cool! Ik ben diegene er nog steeds dankbaar voor, want hierdoor maakte ik kennis met artiesten als Mobb Deep, Biggie en The Wu-Tang. En sindsdien is Runnin' is één van mijn favoriete nummers!