The Presidents of the United States of America - Love Everybody (2004)

Label: Pusa

1. Love Everybody (2:37)
  2. Some Postman (2:51)
  3. Clean Machine (2:31)
  4. Highway Forever (2:52)
  5. Zero Friction (2:48)
  6. Surf's Down (1:44)
  7. Shortwave (2:12)
  8. Poke and Destroy (2:39)
  9. Munky River (3:02)
  10. Drool at You (2:29)
  11. Vestina (2:53)
  12. 5, 500 Miles (3:57)
  13. Shreds of Boa (3:02)
  14. Jennifer's Jacket (2:39)
  15. Problems * (1:53)
  16. Lump * (2:54)
  17. Naked and Famous * (3:51)
  18. Useless Crushes * (2:44)
De lol is er natuurlijk wel een beetje af met deze band. Dat leuke debuut-album was genoeg. De 2e cd was overbodig, de 3e ken ik niet eens en deze come-back is ook niet relevant meer te noemen. En toch, en toch..... ik word er toch wel weer vrolijk van en dit soort muziek is van tijd tot tijd gewoon goed voor je humeur.

avatar van BoordAppel
Ja ik vind het ook nog wel geinig maar het eerste album blijft het leukste. Het is toch allemaal net niet zo lollig meer.

Jammer dat ik deze schijf een harde 1,5 moet geven. Ik vind de PotUSA als band toch wel erg leuk.

Ink
De opener Love Everybody is leuk, de rest ontzettend saai

Ik vind Vestina ook een cool nummer..
En ga ze zaterdag zien in Lierop!

Optredens zijn wel erg leuk.........en de nummers: vrolijk, lollig en aanstekelijk. Maffe gasten

Optreden op PinkPop was natuurlijk geweldig als opener op de maandag.
Maar de cd tja... het gaat wel.
Live waren ze in ieder geval stukken beter.
De 1e 8 nummers zijn trouwens niet verkeerd maar de rest valt wat tegen.

avatar van pauljojo
Live inderdaad wel erg goed te doen... Miaaauw! Lol... Heb t helaas niet zelf meegemaakt maar ff aan t kijken op www.fabchannel.com

Edit: 20:00 min. gekeken en het word een btje saai... "Huh?! Heb ik dit stukje net ook al niet gezien / gehoord?"

avatar van Bert Wasbeer
Zeker geen slechte comeback al is het de vraag of het nog voldoende toevoegt aan het oeuvre voor de niet-fan. Ik ben echter wel fan en ik vind het na de debuutplaat het beste album

VdB
Perfecte comebackplaat, het niveau komt in de buurt van hun eerste 2 platen. Ik kijk al uit naar hun optreden van deze vrijdag. Ik heb ze vorig jaar nog eens gezien en dat was een ongelooflijk feestje, geweldige liveband.

avatar van Drie Banaan Kan
heerlijke plaat je humeur kan gewoon niet stuk als je dit luistert!

avatar van Ducoz
Zero Friction in my life!!

avatar van Ducoz
De bonus tracks zijn ook echt tof!

Na het ontzettend zwakke "Freaked Out And Small" was ik bang voor een vervolg op die plaat. Maar "Some Postman" maakte alweer veel goed. Best aardig album, maar met hun opvolger "These Are The Good Times People" waren ze m.i. weer op het goede spoor.