Teddybears STHLM - Fresh! (2004)

Zweden
Electronic / Hip-Hop
Label: MVG

1. Cobrastyle (3:00)
  2. Different Sound (3:25)
  3. Little Stereo (3:05)
  4. Hey Boy (3:41)
  5. The Lord's 115th Dream (3:20)
  6. Check (5:11)
  7. Lil' Red Rooster Vs the Robodog (3:16)
  8. Magic Kraut (5:14)
  9. Black Belt (4:38)
  10. Teddybear Music (3:30)
  11. Alma (7:21)
Hier krijg ik het Electric six-gevoel bij. In eerste instantie pakken de heren je helemaal in, en vervolgens denk je: dit kan niet, dit is eigenlijk camp, dit is eigenlijk heel erg slecht.
Geen idee hoe serieus ze het zelf nemen, maar hoe dan ook kan ik er toch erg vrolijk van worden en blijft het een kwestie van gewoon niet te veel horen

ik hoorde afgelopen nacht op het werk een nummer, waarvan ik de naam van de groep MOEST weten.
bleek dus "Cobrastyle" van Teddybears STHLM te zijn.

daar word je inderdaad vrolijk van

Erg vrolijk nummer ja. Het heeft me echt verbaasd dat dat geen knoeperd van een hit is geworden.

Erg chill album. Leuke vrolijke muziek met leuke geluidjes enzo. Bijzondere muziek, zeker. 3,5*