Dot Allison - We Are Science (2002)

Electronic
Label: Mantra

1. We're Only Science (5:23)
  2. Substance (3:52)
  3. You Can Be Replaced (4:51)
  4. Performance (7:08)
  5. Wishing Stone (3:03)
  6. Make It Happen (4:10)
  7. Strung Out (4:02)
  8. I Think I Love You (4:20)
  9. Hex (5:05)
  10. Lover (5:50)
Wat een vette beats heeft deze dame. Goeie invloed van Massive Attack veronderstel ik?

Heeft ze daarmee samen gewerkt? Ik lees bij allmusic wel dat ze heeft samengewerkt met Death in Vegas en Arab Strab. Wel een mooi album inderdaad (vooral You Can Be Replaced). Misschien dat ik hier eens een halfje bij moet doen.

Ik weet dat ze op de laatste tournee van Massive Attack de zanglijnen voor haar nam, ter vervanging van Sinead O Connor enzo...

herman schreef:

Wel een mooi album inderdaad (vooral You Can Be Replaced)

Mijn favorieten zijn We're only science (vette sound) en wishing stone (beklijvend mooi).

Oh, dan heb ik haar vorig jaar 2 keer live gezien.

Heb haar trouwens ontdekt via Substance. Dat nummer komt nogal eens langs in DJ-sets van Felix da Housecat en Miss Kittin.