menu

Wild Dogs - Wild Dogs (1983)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Shrapnel

  1. Life Is Just a Game (4:40)
  2. The Tonight Show (4:38)
  3. The Evil in Me (6:08)
  4. Born to Rock (5:29)
  5. Never Gonna Stop (5:27)
  6. Two Wrongs (5:05)
  7. Take Another Prisoner (8:18)
  8. I Need Love (5:21)
  9. You Can't Escape Your Lies (6:00)
totale tijdsduur: 51:06
zoeken in:
avatar van Dream Theater
4,0
US Metal van top kwaliteit met spetterend gitaarwerk van Jeff Mark en heerlijke up tempo heavy metal nummers. Luister maar eens naar het scheurwerk op Never Gonna Stop, het stuwende Two Wrongs. het machtige Take Another Prisoner met Van Halenachtig intro en scheurend gitaarwerk.
The Tonight Show stond al op US Metal II en spettert aan alle kanten middels basgitaar vingervlugheid en fel gitaarwerk. Geen zwak nummer op dit album,ik zoek hem weer eens op op zolder!

avatar van Kronos
4,0
Het eerste niet-verzamel album op Shrapnel.

Mooie hoes hoor.

Wel goed gezien bij dit self-titled album is dat deze jongens twee keer het bandlogo op de hoes hebben geplaatst. Dat nog niet meer bands daar aan gedacht hebben.

De muziek is nog niet zo goed als op Reign of Terror, maar toch wel genietbaar spul.

buizen
Het is niet nodig stad en land af te schuimen op zoek naar deze ene elpee. Niets bijzonders. Dertien-in-een-dozijn-metal.
Ze zijn, i.t.t. Iron Maiden, Slayer, Accept, Metallica en zelfs Motley Crue later ook niet beroemd geworden ofzo. Dat zegt natuurlijk al iets.

avatar van Kronos
4,0
Dat zegt helemaal niets over wat een lol eraan te beleven valt. Wat mij betreft in ieder geval meer dan aan de zoveelste bootleg, op gekleurd vinyl, van pakweg Iron Maiden, Slayer of Metallica.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:45 uur

geplaatst: vandaag om 10:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.