Janez Detd. - Janez Detd. (2000)

Belgiƫ
Punk
Label: Virgin

1. Kick Off! (0:30)
  2. Angeline (1:49)
  3. Rock On! (Debbie's a Spaz!) (2:46)
  4. Going Mental (2:44)
  5. Old Enough (3:53)
  6. Hey Myron! (2:23)
  7. Roy Rogers (Theme From) (1:54)
  8. Take on Me (3:24)
  9. Ferdy! (0:52)
  10. Lisa (She's a Herpie) (2:33)
  11. Summer's Gone (And So Is Q 107 Fm) (3:31)
  12. Heinz 57 (3:05)
  13. Coming Up Next Time (6:48)
  14. Bloopertime (2:09)
nicolas
het laatste is het beste

nicolas
of misschien "old enough"

avatar van Dielie
"Take On Me" vind ik leuk, maja, tis een cover,

voor de rest vind ik Janez Detd niet cool en niet punk

avatar van CWTAB
0,5
Janez Detd is vooral erg fake en heel goedkoop, bol van cliché's, met bovendien een frontman die een verlegen kleuter voorstelt...

Bovendien een verkrachting van het originele nummer Take On Me...

nicolas
clichés kunnen goed zijn, maar vooral de stem van nikolas irriteert me mateloos.

Hmm deze heren treden op voor onze school , drummer is ex-leerling ofzo ..

Correctie , 3 groepsleden van de 4 komen van mijn school.

avatar van ariedirk
ik heb ze akoestisch gezien en ik vond ze grappig en de liedjes kwamen erg goed uit de verf
ik was benieuwd hoe ze op plaat klonken
rock on is een leuk nummer, take on me gaat wel, maar ja als je geen talent heb om zelf nummers te schrijven
erg kinderachtig.
deze plaat komt uit 2000 ik hoop dat ze in de jaren wat gegroeid zijn (letterlijk en figuurlijk)

AC/DC
Ik vindt dit een zeer goede plaat het plezier loopt er van af met die bloopers enzo echt grappig. Verder is het mischien niet zo origineel meer beter goed nagedaan dan slecht bedacht, er staat ook geen enkel nummer op dat me echt niet intereseed. En ik vindt dat ze wel een goede drummer hebben hoor let er maar eens op.