Barrelhouse - Fortune Changes (1994)

Blues
Label: Munich

1. The Other Side (3:53)
  2. Fortune Changes (4:26)
  3. Tell Me More (4:57)
  4. Three Times a Fool (3:43)
  5. Bound to Be My Baby (5:26)
  6. Under My Skin (3:10)
  7. Worrying You Off My Mind (3:31)
  8. I Feel Like Breaking Up Somebody's Home Tonight (4:50)
  9. Coming Home No More (4:43)
  10. I Can't Sleep (3:12)
  11. Remember Me (4:31)
avatar van Lee Malone
Deze Nederlandse band vormt een heel leuke verrassing tussen de vele jaren '90 bluesplaten die ik in mijn pa zijn collectie terug vind! Deze blues vermengd met een stevige scheut soul gaat er bij mij alvast vlot in.

Zeer sterk begin van dit album, waar ik af en toe zelfs een beetje aan Janis Joplin moet denken (en dat is uiteraard nooit een slecht voorteken ).

Wel jammer dat het naar het einde toe net iets minder wordt. Daar vind ik iets minder "soulgevoel" in terug, wat het album dan meer naar de mainstream (en in mijn geval minder gesmaakte) jaren '90 bluessound drijft.

avatar van Rinus
Fijn album waar echt helemaal niets mis mee is. Puike variatie in de nummers en een prima productie.