Pat Boone - The Very Best Of (1999)

Label: Pegas

1. Love Letters in the Sand (2:12)
  2. I Love You More and More Everyday (2:25)
  3. I Almost Lost My Mind (2:34)
  4. Friendly Persuasion (3:05)
  5. Mr. Blue (2:10)
  6. April Love (2:30)
  7. Speedy Gonzales (2:35)
  8. Ain't That a Shame (2:24)
  9. Tutti Frutti (2:25)
  10. Don't Forbid Me (2:16)
  11. A Wonderful Time Up There (2:05)
  12. I Believe in Music (3:04)
  13. I'll Be Home (3:02)
  14. Moody River (2:29)
  15. She Fights That Lovin' Feelin' (2:44)
  16. Jambalaya (2:58)
  17. You Lay So Easy on My Mind (2:42)
  18. Bernadine (2:09)
  19. Where There's a Heartache (2:22)
  20. Poetry in Motion (2:37)
avatar van LucM
Pat Boone vind ik wel een goede zanger maar zijn muziek is voor mij te honingzoet en zijn repertoire bestaat teveel uit covers zoals deze compilatie bewijst.
"Speedy Gonzales" vind ik wel leuk en grappig, "Love Letters in the Sand" vind ik ook mooi mede vanwege het fluitje, "A Wonderful Time Up There" en "Bernadine" dat ik met een beetje goede wil softrock kan noemen mogen er ook zijn evenals "Moody River". Maar voor het overige is Pat Boone niet echt aan mij besteed.

avatar van George
Vraag Little Richard niet naar zijn mening over de uitvoering van zijn Tutti Frutti door Pat Boone. Richard kan er nog boos om worden.
Love letters in the sand blijft ondanks het mierzoete karakter zijn sentimentele bekoring houden.
Speedy Gonzales is echter Pat's feestnummer.
Verder is Pat muzikaal gezien m.i. volkomen oninteressant

Father McKenzie
Ik vind dat ook, George,
Speedy Gonzales is best leuk, uiteraard!