Fishbone - The Reality of My Surroundings (1991)

Rock / Funk
Label: Columbia

1. Fight the Youth (5:01)
  2. If I Were a...I'd (0:54)
  3. So Many Millions (5:49)
  4. Housework (4:45)
  5. Deathmarch (0:33)
  6. Behavior Control Technician (3:09)
  7. If I Were A...I'd (0:29)
  8. Pressure (4:47)
  9. Junkies Prayer (3:01)
  10. Pray to the Junkiemaker (4:03)
  11. Everyday Sunshine (4:57)
  12. If I Were A...I'd (0:29)
  13. Tee May'en (4:56)
  14. Babyhead (5:31)
  15. If I Were A...I'd (0:53)
  16. Those Days Are Gone (5:23)
  17. Sunless Saturday (4:17)
avatar van Eppers
Een van mijn grootste miskopen.

Dan ben ik benieuwd wat je er van verwachtte. Hij klinkt erg lekker. Mooie broeierige zomerse mix van allerlei stijlen. RHCP meets Living Colour.

avatar van matthijs
deric raven schreef:
RHCP meets Living Colour.
Rake omschrijving! "Pressure" is behoorlijk ehhh overspannen druk - goed gedaan. En Sunless Saturday is echt lekker!

avatar van P8371G
Vandaag weer eens aan herinnerd hoe goed deze band was, deze plaat en zijn opvolger(Monkey) als veruit het beste wat ze op plaat hebben gezet,al zou je dat aan de stemmen hier niet verwachten.
de Eerste platen waren veel te braaf, op deze begon de grote doorbraak en dat is terug te horen , voor mij de beste ska punk/Funk Metal platen in het genre met de eerste van de RHCP, Living colour,infectious grooves,en Urban dance Squad.