Balance - Equilibrium (2009)

Label: Frontiers

9. Who You Gonna Love
  10. Forever
  11. Where The Rainbow Ends
nijme255@adsl
Balance is de band die in 1982 In For The Count afleverde.
Die plaat had het begin kunnen zijn van een mooie carriere.
Een beetje zoals verwante bands als Foreigner en Journey hebben gedaan. Maar het liep na deze plaat anders en Balance raakte in de vergetelheid. Nu zijn ze onder aanvoering van Peppi Castro terug maar al wat ik hoor, geen vuur. Natuurlijk zijn er de hoogtepunten zoals Walk Away en Who You Gonna Love, met Aerosmith's drummer Joey Kramer als gastmuzikant maar als geheel stelt me dit album danig teleur. Volgende keer aub meer aandacht aan de composities en de produktie schenken heren, wie weet komt het dan nog eens tot een geslaagde comeback. Nu zet ik In For The Count nog maar eens op.

avatar van symfoton
Zo, dit is dus een van de come-back platen die niet had gehoeven. Het rammelt muzikaal gezien nogal en het songmateriaal is niet op niveau. Als je AOR wilt maken zul je tegenwoordig met een topproductie moeten komen, anders ga je ten onder. Het begon allemaal zo goed met deze band... Jammer!