The Bakerton Group - El Rojo (2009)

Label: Weathermaker

1. Time Horizon (1:43)
  2. Chancellor (4:12)
  3. Peruvian Airspace (3:24)
  4. Bien Clásico (3:39)
  5. Life on Lars (6:57)
  6. M.(f).H.S. (3:07)
  7. The Gigantomakhia (4:53)
  8. Work'em (7:04)
  9. Last Orbit (5:28)
  10. Bill Proger's Galaxy (6:49)
Kingsnake
Met 4 leden van Clutch.
1e album was al verrassend, binnenkort komt deze dus uit.

avatar van sdr
sdr
Fijn album dat niet onder hoeft te doen voor de albums van Clutch. Een instrumentaal album met hier en daar zelfs wat jazz er in verwerkt.

Kingsnake
sdr schreef:

Ah, je bent al zover dat je hem hebt.
Ik ben zo snel nog niet geweest

avatar van MichelDumoulin
Lekker album, al vond ik hun titelloze debuut een stukje swingender.
Fijnste nummers m.i.;
-Life on Lars
-M.(f).H.S.
&
-Work 'em

avatar van Fza
Fza
Lekkere plaat wel, vind vooral het eerste nummer vet, jammer dat ze daarna het gaspedaal niet meer intrappen.

avatar van andnino
Leuke ideeën, maar het mist wat. Misschien is het het tempo, misschien ontbreekt er wat swing, misschien ontbreekt het aan catchy deuntjes, ik kan het niet precies zeggen maar maar dit wordt 'm niet voor mij.

avatar van freakey
Maar erg groovy!!!!

Mssr Renard
Ik vind de mix van instrumentale spacerock, heavy rock, bluesrock en de wat jazzy passages echt heel aanstekelijk. Groovy is het zeker, en ook erg avontuurlijk. Het is een gaaf zijproject van Clutch. Ook erg leuk is King Hobo, wat nog meer bluesgeoriënteerd is, en leden van Kamchatka heeft.