Wheels on Fire - Get Famous! (2009)

Label: Fat Possum

1. Midnight School (3:03)
  2. Too Stubborn to Fold (3:18)
  3. Turning into You (3:17)
  4. Can't Get a Line (2:27)
  5. Gallon of Gin (2:46)
  6. Corkscrew Blues (3:48)
  7. Metal Mandy (1:53)
  8. Three Sisters (2:39)
  9. Like a Curse (2:11)
  10. Hit You with a Kiss (2:28)
  11. 2 Time Loser (2:35)
avatar van Tekh
Heerlijke Rock, Dat mij in eerste instantie aan de White Stripes en de Datsuns doet denken.

avatar van Doc
Doc
Ja een hele fijne plaat vind ik. Lekkere rock met dat orgeltje erbij. Ik vind het samen met de eerste volledige plaat van de Crystal Antlers 1 van de betere rockplaten van 2009 tot nu toe. (beide platen zijn totaal niet met elkaar te vergelijken trouwens)
Overigens zit hier nog een plaat voor, maar die ken ik niet. Misschien ook maar eens opzoeken.

Ik hoor er trouwens vooral vroege Stones in terug. In "Like a Curse" bijvoorbeeld.....