The Boys - The Collection (2003)

geen stemmen

40. She's No Angel
  41. You're the Other Man
  42. Silent Night
avatar van nlkink
Twee nummers?!? Dat kan niet kloppen.

avatar van gaucho
Je moet wel bedenken: het is punk, hè. Die houden wel van kort en krachtig. Bovendien is het ook nog eens een dubbel-cd. Ik vind het wel een statement, hoor: één track per cd.

Zonder gekheid: je hebt natuurlijk gelijk. Deze alleraardigste compilatie zou de eerste twee albums van deze punkgroep van het eerste uur moeten bevatten, inclusief per album een aantal bonustracks. Zal morgen even kijken of ik het kan aanpassen. Ook met een andere hoesfoto. Ik heb afgekeurde albums ingediend die betere hoesafbeeldingen hebben dan deze, dus het lijkt me dat hier inderdaad iets fout gegaan is. Het heeft nog het meeste weg van een ‘work in progress’ dat per ongeluk online is gekomen.

avatar van nlkink
De extra regel over de inhoud van de CD's kon ik niet goed zien omdat ik in de eerste plaats bezig was met het zoeken van een grotere hoesafbeelding. Op de oude kleine afbeelding was die regel voor mij niet te lezen en toen ik de grotere afbeelding vond heb ik er niet goed op gelet. Overigens, veel hoesafbeeldingen doe ik vanaf de telefoon, ook dat is niet altijd praktisch. Dat geef ik meteen toe.