NOFX - Coaster (2009)

Alternatieve titel: Frisbee

Punk
Label: Fat Wreck Chords

1. We Called It America (2:07)
  2. The Quitter (1:51)
  3. First Call (2:33)
  4. My Orphan Year (2:59)
  5. Blasphemy (The Victimless Crime) (2:53)
  6. Creeping Out Sara (2:45)
  7. Eddie, Bruce and Paul (3:53)
  8. Best God in Show (3:29)
  9. Suits and Ladders (2:25)
  10. The Agony of Victory (2:07)
  11. I Am an Alcoholic (2:36)
  12. One Million Coasters (3:09)
avatar van problem
Ben erg benieuwd!

avatar van Dielie
aha ik ook

avatar van Mr. B
Zal niet zoveel afwijken van de voorgangers toch...

bob says: lets think about nothing

Sentimenten, sentimenten

avatar van Tijn79
Zal waarschijnlijk meer van hetzelfde zij, maar ik kijk er uiteraard enoooooooooooorm naar uit!
Heerlijke no-nonsense, maar dan toch full of nonsense band!

avatar van lowieke
Aangezien ze nooit meer zo goed zullen worden als white trash...hoop ik dat het richting pump up the valuum word

avatar van dielinquent
Volgens bol.com ligt de cd komende maandag in mijn brievenbus, das vreemd aangezien de releasedatum 28 april zou zijn. Bol.com heeft er bij mij nog nooit naast gezeten dus ik wacht ik spanning af.
Het downloadnummer The quitter doet mij helaas niet al te veel.

R_A_M_O_N_E_S
Ik heb hem nog niet op bol.com gezien dus zal wel 28 april zijn.
Kijk er wel errug naar uit

avatar van greendog
The Quitter doet mij al wel heel veel! Ik kijk erg uit naar het album, hoewel ik pas vanaf vandaag weet dat ze iets nieuws gaan uitbrengen. 28 april ga ik hem zeker checken.

Coaster: NoFX: Amazon.co.uk: MP3 Downloads

op deze link is een preview te horen van het album, volgens mij gaat dit album toch wel een knaller worden

avatar van Tijn79
Heb hem al geluisterd en wat is het weer een waanzinnig album van de heren NoFX!!

avatar van gameg
Hij is ook al gelekt als Torrent, ik luisteren hem nu vind hem niet super maar het gaat er wel lekker in.
Even een paar luisterbeurten afwachten denk ik...

avatar van Mr. B
Inderdaad klinkt wel erg lekker allemaal.

avatar van dielinquent
eddie bruce & paul is fantastisch, vooral vanaf die solo, haha echt fantastisch zoals hefe er met zijn screams en solos er een iron maiden ode van maakt

verders is het allemaal niet echt spannend denk ik, maar is het wel weer een plaat die er lekker in gaat. Fat mike was kwa songwriting niet echt in topvorm is mijn mening

avatar van greendog
Zojuist binnen, hij klinkt ERG gaaf! 1 keer geluisterd, en vanaf het eerste nummer knalt hij heerlijk door de speakers heen.
Ik zet vooralsnog 4 * in.. Vooral Blasphemy vind ik echt super tof!

avatar van Mr. B
Goed plaatje, niks mis mee, maar ook niet heel bijzonder.
NOFX staat altijd wel voor kwaliteit en zo ook nu weer.

Lekker meezingen met Blasphemeeeee.....Blaspheyooouuuu en grappige nummers zoals i´m a drug addicted alcoholic en creeping out Sara. Eerste nummer start de motor ook wel gelijk goed.

3,5* voor nu.

Top! Top! Toooop!

avatar van lowieke
Weet iemand het verhaal achter the agony of victory? In het boekje staat er "this is not a nofx song. this is a song that we covered from a yet to be released soundtrack album. stay tuned for more details..."

Beetje wazig

avatar van dielinquent
geen idee, ik moet zeggen dat het juist als een typisch nofx nummer lijkt die vooral goed op het vorige album had kunnen staan omdat ie me doet denken aan 60%

Het blijven rare snuiterds die nofx'ers

avatar van Norbert
Ik ben nog niet overtuigd.

eindelijk binnen:d

R_A_M_O_N_E_S
net voor het eerst geluisterd, en het klinkt beter dan ik had verwacht.
direct vanaf het eerste nummer knalt ie er lekker in.
ook weer geinige teksten zoals Blasphemy en I AM An Alcoholic.

avatar van AOVV
Aardig plaatje, maar meer ook niet

3 sterren

avatar van Joeri_000
Jaren geleden helemaal gek van Punk in Drublic.
De enige plaat die ik kende.
Ik vind deze plaat echter niks. Te traag en bij vlagen ongeinspireerd.