D-Styles - Phantazmagorea (2002)

Label: Beat Junkies Sound

1. Beautiful Ugly Sound (3:42)
  2. John Wayne on Acid (2:55)
  3. Hamburgers and Chocolate Ice Cream (0:58)
  4. Won't You Be My Neighbor (1:34)
  5. The Murder Faktory (6:10)
  6. Charlie's an Angel (1:08)
  7. Diabolikal (3:51)
  8. Smorgasborg of Sodomy (2:07)
  9. Like That Chall (0:41)
  10. F.U.P.M. (4:15)
  11. Portal Stalker (0:38)
  12. Felonious Funk (4:11)
  13. Know Your Dope Fiend (0:25)
  14. Terror in Dub (1:59)
  15. Cliffords Mustache (5:38)
  16. Your Favorite DJ (0:41)
  17. Flowtation Device (3:10)
  18. Size D Batteries (0:24)
  19. Mr. Arrogant (16:18)
avatar van BoordAppel
Het is natuurlijk allemaal erg knap gedaan dat het hele album met bijna alleen scratches is gemaakt maar door al het gescratch is D-Styles een beetje vergeten om er ook echte nummers van te maken. Dat gevoel heb ik wel vaker bij DJ albums, het is allemaal erg knap gedaan maar het gaat op een gegeven moment vervelen. Bij dit bijna pure scratch album gebeurd dat net iets te snel en dan luister ik liever naar Kid Koala of Mix Master Mike waar er toch iets meer variatie te horen is.

3* voor dit album.

Pauper
Ja wel erg, erg knap dat elk instrument dat je hoort door middel van skratchen tot stand is gekomen maar dit concept album is iets te extreem uit gevallen. Voor de poging en het bijzondere resultaat des al niet te min een 3*

avatar van waxs
Oke, oke, dit is natuurlijk wel "erg extreem experimenteel", het toppunt van dé drie E's. D-Styles is een uitstekende turntablelist en ik respect voor dit project maar het geheel is wel erg onsamenhangend en echt genieten (muzikaal) zit er niet bij. Toch 3* voor de gewaagde poging en het talent!