Nits - Quest (1995)

Label: Columbia

1. House on House (2:59)
  2. The Concrete Brothers (4:39)
  3. Rhythm of the Rain (4:38)
  4. Nickel & Wood (3:55)
  5. The Magic of Lassie II (2:46)
  6. Maria & the Iceman (3:40)
  7. Yellow Press (2:11)
  8. Yopollo (3:39)
  9. Das Bild am Sontag (3:00)
  10. Typist of Candy [Outtake] (3:56)
  11. Fishes (4:06)
  12. Tear Falls (3:15)
  13. The Singing Telegram [Outtake] (4:03)
  14. Table Town (3:52)
  15. De Rode Vaas (3:42)
  16. Sometime in Winter (2:51)
  17. King of Belgium (5:49)
  18. Cold Grey Morning (3:38)
  19. Stay (2:41)
  20. Potatoe Eaters (2:03)
avatar van dennisversteeg
Een prachtige schatkist aan zeldzame en uitgebrachte opnames van de periode 1981-1994. Een must voor elke Nits-fan (al zal íe niet makkelijk te vinden zijn..)

avatar van dynamo d
Deze zou ik nog graag willen kopen. Weet iemand of Quest nog ergens te verkrijgen is?

avatar van Savant
Itunes is de enige plek waar je hem kunt krijgen. Ben zef niet zo van de Itunes, maar heb hier toch maar een uitzondering gemaakt. Wellicht dat Nits ooit nog een mooie dubbelaar uitbrengen met alle b-kantjes, maar voorlopig is dat nog niet aan de orde. €6.99, en je kunt Quest i.e.g. legaal beluisteren.

avatar van citizen
Vandaag via Discogs de NITS-box te pakken gekregen met daarin de verzamelaar Nest, de VHS Vest en dit album. Quest is inderdaad een must voor de fans. Je krijgt een kijkje in de keuken. Zoals bij Bild Am Sonntag, dat acapella klinkt, maar waarbij je heel zacht op de achtergrond (lekkage?) de ritmesectie en piano nog hoort. En een versie in het Fins van The Night Owl, het prachtige King Of Belgium en ga zo maar door. Deze krijgt een prominente plek in de kast!