La Caravane Passe - Velkom Plèchti! (2008)

Frankrijk

14. Miserlou / Bouge Bush [Live]
  15. Le Sourire de Plèchti [Live]
  16. Tumanle [Live]
avatar van Lukas
Volgens Leo Blokhuis zou Salade Tomate Oignon een hitje worden... Ik hoop dat al een tijdje, maar verder dan grijsgedraaid tussen het nieuws op Radio 1 is-ie nog niet gekomen...

Les Négresses Vertes 2.0

avatar van levenvergeten
Ultieme gezelligheidsplaat voor eindeloze roadtrips door Frankrijk, natuurlijk.

avatar van Bert Wasbeer
Sinds Lowlands de Lima kent is polka min of meer de nieuwe punk. Ook La caravane passe past in het rijtje: gaan met die bamboeplanten!
Live is het wel leuker dan thuis,

avatar van Chronicles
Ik ga heb ze gisteren live gezien na er veel over gehoord te hebben! Man man wat een sfeertje brengen die gasten. Het was alsof de zon ineens doorbrak en iedereen vergat dat het Moederdag was! Het was feest, en daar hielpen hun heel erg goed bij mee. Nadat er uiteindelijk iets fout ging met het geluid trok La Caravane Passe gewoon het publiek in en speelde daar rustig verder op de toeters en trommels! 't feestje was compleet! Wat "Bert Wasbeer" hiervoor beaamt, het is live toch nog wel een stukje leuke als thuis op de bank!