Scott Matthews - Elsewhere (2009)

Folk
Label: Island

1. Underlying Lies (5:25)
  2. Jagged Melody (4:14)
  3. Suddenly You Figure Out (4:47)
  4. Fractured (4:02)
  5. 12 Harps (5:01)

met Robert Plant

6. Speeding Slowly (4:02)
  7. Into the Firing Line (3:42)
  8. Up on the Hill (5:35)
  9. Elsewhere (5:01)
  10. Fades in Vain (7:03)
  11. Nothing's Quite Right Here (3:24)
avatar van muziekobsessie
Vond de vorige niet lang houdbaar(Tom waits term). Mischien deze wel??Hoesje spreekt mij wel aan

avatar van muziekobsessie
op my space al fragmenten te luisteren. 12 harps met Robert Plant erg mooi. Toch wel veel belovend en grappig dat de nieuwe Scott Matthew ook in mei uitkomt. Ook veel belovend maar vind dat 1 van de 2 echt zijn naam moet veranderen

muziekobsessie schreef:
en grappig dat de nieuwe Scott Matthew ook in mei uitkomt.

24 april

MentalTheo58
Muziekobsessie, waarschijnlijk heb je zijn vorige cd niet vaak genoeg beluisterd?! Voor mij blijft het een van de beste cd's van 2007.

avatar van EGpower
Vandaag naar Concerto (handenwrijvend)!!!

avatar van EGpower
Oeps, ik heb me vergist...hij is er pas maandag

avatar van muziekobsessie
is er al iemand die deze plaat in zijn geheel heeft gehoord??

chrismusic
muziekobsessie schreef:
is er al iemand die deze plaat in zijn geheel heeft gehoord??

als je de stemmen mag geloven wel.

avatar van muziekobsessie
weet iemand wanneer deze nou is uitkomt, zo vaag als een deur

avatar van muziekobsessie
en jawel hij is te pindakazen!!!! stem volgt

(verwijderd)
Ligt het aan mij of klinkt hij veel volwassener?? Heb even de vorige cd niet bij de hand als vergelijkingsmateriaal..

avatar van muziekobsessie
tja vind deze nogal tegenvallen, vooral de productie erg jaren 90 waardoor t allemaal een beetje langs je heen gaat(slecht heavygitaar geluid). Te zweverig, te weinig pakkende melodieen. zeker als robert Plant zingt dan hoor je goed verschil dat is dan gelijk veel beter

avatar van EGpower
Heb hem nu ook eindelijk. Ga er eens lekker de tijd voor nemen, want zijn debuut vond ik zo goed, dat ik niet te haastig moet reageren.

avatar van bonothecat
Aan dit album begonnen met het idee dat het Scott Matthew betrof (zonder s). Maar maakt niet uit. Dit is ook een prima alternatief. Lekker in het gehoor liggende niks aan de hand songs. De teksten niet aandacht gegeven, dus misschien is er eigenlijk wel van alles aan de hand. 3,5 ster

avatar van Broem
Die vergissing komt vaker voor. Ik heb die vergissing ook ooit gemaakt maar heb daardoor die andere Scott leren kennen (z'n muziek althans) Elk nadeel heb z'n voordeel.