Blue Sky Black Death - The Razah's Ladder: Instrumentals (2009)

1 stem

12. Written in Blood
  13. Stairway to Heaven
  14. Sun of Man
avatar van Rhythm & Poetry
Ik denk niet dat er veel mensen zijn die dit album zullen beluisteren en/of kopen. Begrijp me niet verkeerd, dit zijn uistekende instrumentale tracks van een erg goed duo. Maar het voegt eigenlijk helemaal niks toe, of het moet zijn dat je over deze producties zelf heen wil rappen. Het is tegenwoordig wel een beetje een rage aan het worden, het uitbrengen van de instrumentale versie van een regulier album. Met name Babygrande is daar mee bezig én nogmaals ik denk niet dat het goed verkoopt, dus ik vraag me af wat de reden daar achter is.

Ik heb deze versie ook een keer gedraaid, de uitkomst wist ik eigenlijk al. Ook zonder raps is dit een voortreffelijk album, topproducties die sfeergevoellig zijn en zeker ook een bepaalde warmte uitstralen. Maar nee, ik ga dit niet kopen en de kans dat ik het vaak ga draaien is ook niet al te groot. Daarom beoordeel ik dit album maar met een magere voldoende.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb echt níks tegen instrumentale uitgaves van albums, vind het zelfs een fijn iets. Als Babygrande nu ook nog (na ook het uitbrengen van Snowgoons-instru's) het album van Almighty instrumentaal uitbrengt ben ik een gelukkig man (en als het kan ook nog eens die van Jedi Mind Tricks plus Rip the Jacker).