Lady Gaga - The Cherrytree Sessions (2009)

Pop / Dance
Label: Cherrytree

1. Poker Face [Live at the Cherrytree House - Piano & Voice Version] (3:38)
  2. Just Dance [Live at the Cherrytree House - Stripped Down Version] (2:06)
  3. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) [Electric Piano and Human Beat Box Version] (3:03)
avatar van J.M.
lol, dat gemiddelde

guess who
ja dat gemiddelde moet serieus omlaag gaan want dit is verschrikkelijke muziek, het heeft niets om het lijf gwn puur commerciele geluidjes op een schijfje

avatar van Arrie
Geef je nou een half ster om het gemiddelde omlaag te gooien, of heb je het daadwerkelijk geluisterd en er echt helemaal niks goed in gehoord? En dan ook deze versies van de nummers?

Piano & Voice Version, Stripped Down Version, The .... Sessions, geflirt met Andy Warhol's naam...

Ja, ik meen het, dit is een Serieuze Artieste, mensen!!!

avatar van Darkzone
Waarom wel deze 3-track hier vermelden en niet de 8-track AOL-sessions die beduidend beter zijn.
Om maar te zwijgen van de echt op cd verschenen "Disco Heaven" met de volgende tracklist:
01 - Fashion
02 - Starstruck (Feat. Space Cowboy & Flo Rida)
03 - Disco Heaven
04 - No Floods
05 - Kaboom (Feat. Kalena)
06 - I Like It Rough
07 - Vanity
08 - Paper Gangsta
09 - Fancy Pants
10 - Wonderful
11 - Big Girl Now (Feat. New Kids On The Block)
12 - Rock Show
13 - Christmas Tree
14 - Shake Ur Kitty
15 - Fever
16 - Let Love Down

BONUS TRACKS:

17 - [BONUS] Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (Electric Piano & Human Beat Box Version)
18 - [BONUS] Pokerface (Piano & Voice)
19 - [BONUS] Just Dance (Remix) (Feat. Kardinal Offishall)

Dank u.

Darkzone schreef:

Omdat jij hem niet toevoegt! http://www.musicmeter.nl/album/add/

Dat zou je na 3 jaar lidmaatschap hier toch wel moeten weten.

avatar van Starstruck
Omdat Disco Heaven geen echte cd is. Bijna al die nummers die daar opstaan zijn demo's/oude nummers van GaGa die nooit uitgebreacht zijn. Disco Heaven, Starstruck, Paper Gangsta en I Like It Rough staan op The Fame. Christmas Tree was een iTunes single. Fashion staat op de Confessions of a Shopaholic soundtrack. En Big Girl Now staat op The Block van New Kids on the Block. De rest zijn demo's of oude nummers. En die bonus tracks kloppen ook niet want dat is gewoon The Cherrytree Sessions.

avatar van o0.
o0.
verrassend goed.. met name die versie van pokerface

Ik vind de piano versie van Poker Face echt stukken leuker dan de normale versie. Daar word ik echt gestoord van, omdat hij overal om me heen wordt gedraaid. De stripped down versie van Just Dance doet me niet heel veel, maar ik vind de beatbox & electric piano van Eh, Eh wel erg leuk. Toch fijn, dat er een artieste bestaat, die het EN goed doet in de charts, EN ook echt zelf de muziek schrijft, en voor een groot deel ook produceert.

*4,0

avatar van lauradance
Rickiee schreef:

Doet ze dat echt allemaal zelf? Oh dat is wel nice, zelfs dat kan je van de meeste artiesten tegenwoordig niet verwachten.

avatar van Arrie
Ja, vóór haar eigen solocarrière, schreef ze ook nummers voor andere artiesten. Maar dan wel weer voor erg slechte artiesten als de Pussycat Dolls, en Fergie enzo.

lauradance schreef:

inderdaad
zij is dan ook samen met Katy Perry en Avril Lavigne één van de enige pop sensaties die uiteindelijk ook echt LIVE zingt
( Paris Hilton, Britney Spears etc... )

avatar van vigil
lauradance schreef:

Ze kan daarnaast ook nog erg goed piano spelen (naar het schijnt). Het is niet mijn muziek maar ik kan voor zo iemand in ieder geval wel respect opbrengen ipv van een huppelkut die alles doet wat haar "team" haar opdraagd.

Ik heb het een en ander gezien (en gehoord) op youtube. Ik moet zeggen dat het een dame is die
a) weet hoe ze moet entertainen
b) goed piano kan spelen
c) (zeer) goed kan zingen
d) liedjes schrijft (vlgs mij in samenwerking) die zeer popgevoelig zijn.

Iemand zei onlangs tegen mij dat zij de volgende Madonna is en dat wuifde ik sarcastisch weg, maar na mijn ontdekkingstocht denk ik toch dat ik mijn mening moet bijstellen. Het zal eerlijk gezegd niet snel mijn favoriet worden (qua stijl enzo...), maar petje af voor deze dame, die door vele kwaliteiten de welverdiende top bereikt!

avatar van Emile93
3 nummers op een cd noem ik meer...... een single.

avatar van UmindC
Wel eens van een EP gehoord?
klik

Dat is dit dus, hier met 3 live performances.

avatar van Slowgaze
Mag dat tegenwoordig op MuMe? Ik dacht te menen dat er minstens drie unieke nummers (dus geen afwijkende versies van nummers die al op een studio-album staan, hetzij live, demo, remix, etc.) op moeten staan?

avatar van UmindC
Dat denk ik niet, er staan wel meer van zulk soort albums op de site. Onder andere hier. En ik dacht dat dit live uitvoeringen zijn?

avatar van Slowgaze
Live-uitvoeringen tellen niet als een nieuw nummer, nietwaar? Wie kan hier duidelijkheid in scheppen?

avatar van UmindC
Dan zouden live albums er ook niet op mogen, of begrijp ik je verkeerd?

avatar van Slowgaze
Die regels gelden voor EP's. Live- en remix-albums mogen hier wel op.
Ik citeer: "Soms is het echter moeilijk om een onderscheid te maken tussen een single en een EP. Daarom zijn we de volgende regel gaan gebruiken: een single mag op de site wanneer deze minimaal 3 tracks bevat die niet op een "normaal" album van de artiest staan. Remixes en live-uitvoeringen gelden niet als nieuwe track."
(Bron: Druk maar eens op toevoegen, daar zul je het zien staan.)

avatar van vigil
Dit zijn akoestische nummers dus heel anders dan de studioversies dus het lijkt mij geen probleem. Het is ook uitgebracht als een EP in een jewelcase en niet als single voor op de radio.

avatar van UmindC
Ik vind het moeilijk bij deze.

avatar van Arrie
Hier staat bij format "album" en niet "single", wat betekent dat Lady Gaga het zelf als meer dan een single ziet.