War From a Harlots Mouth - In Shoals (2009)

Duitsland
Label: Lifeforce

1. They Come in Shoals (3:57)
  2. No High Five for C.Oward (2:29)
  3. Briefing Security Werewolves on Red Alert (0:45)
  4. Crooks at Your Door (3:13)
  5. Justice from the Lips of the Highest Bidder (2:36)
  6. Copyriot (1:00)
  7. The Certain Nothing (4:40)
  8. Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Errorism (3:44)
  9. What Happens in the District...Â… (Paper Agents) (2:37)
  10. ...Stays in the District (I'm the Black Sheep of Her Country) (2:44)
  11. Scully (8:27)
avatar van knoltor
Hmm, ik ben benieuwd naar deze. Ik weet niet of ik het echt goed ga vinden, maar toch weet ik dat deze heren wel wat kunnen.

Overigens zie ik, zonder ook maar een noot gehoord te hebben, wel wat gelijkenissen met de vorige.
- beide platen duren rond de 37 minuten
- de songtitels slaan op beide platen nergens op
- op beide platen lopen de songlengtes uiteen tussen 1 en 10 minuten (bij benadering)
- beide platen sluiten af met een lang nummer.

Ik hoop niet dat dit betekent dat de heren een formule hebben uitgevonden.

avatar van Don Cappuccino
Dit is geen formule hoor, dit album is geweldig. Heb ik heel lang niet meer geluisterd, vandaag weer eens aangezet en wat is het toch geweldig. Op dit album is de zanger Nico (ex-The Ocean), en die brult toch geweldig. Er staan dingen op die Converge kan doen, er zit genoeg mathmetal in, ook postrock, vooral in Scully en Jazz!! Niet een heel klein beetje Jazz, veel Jazz!!! Wat een album, nu ga ik het t-shirt van de band zeker bestellen!!!