Omar-S - Detroit (2009)

16. Set Me Out
avatar van brooklyn
Is dit geen mix cd?

avatar van Goodfella
Yup, met alleen eigen tracks, net als Villalobos deed met z'n Fabricmix.

avatar van Paap_Floyd
En hij is geweldig!
Verhoging lonkt

avatar van ShakmUWontBreakm
Hoewel ik eigenlijk al jaren weinig tot geen (Detroit-)techno meer luister is dit album hier de laatste maanden regelmatig voorbijgekomen. Zoals hierboven al vermeld mixt Omar-S hier eigen tracks, variërend van ietwat steviger werk tot meer naar deephouse neigende tracks. Enige kleine minpunt vind ik het einde van de mix; had de beste man er geen zin meer in ofzo?

avatar van doornappel
haha, precies wat ik dacht ShakmUWontBreakm! Het einde gaat helemaal nergens naartoe, helaas... Het begin van deze mix vind ik uiterst vermakelijk!

avatar van T.O.
Wat is precies slecht aan? Het mixwerk of de gekozen volgorde? Ik vind Set It Out wel een van zijn beste nummers namelijk

avatar van Yamato
Zo, deze man weet wat mixen is. Geweldig zeg, deze mix zouden ze van mij zo op mogen gooien in welke discotheek dan ook.

avatar van Kos
Kos
Hm.. dit lijkt me wel iets voor mij.

*op zoek gaat*

Poa
Hoewel ik Fabric op de voet volg kende ik deze nog niet, maar wat een geweldige editie. U, Oasis 13 ½, Set Me Out... Behoort gelijk tot mijn favoriete Fabrics.

De overgangen zijn niet zo briljant maar de samenhang en diversiteit van Omar-S compenseren dat genoeg. De manier waarop de tracks elkaar opvolgen is absurd. Hoe de Oasis tracks gebruikt worden om stoom af te blazen (na Strider's World) als stilte voor de storm (voor Blade Runner) en hoe na het gigantische technoide Blade Runner de gigantische houseplaat Day gekozen is doet me nog keer op keer verbazen

avatar van perrospicados
Beslist 1 van de toppers van Fabric. Ik vind ze zeker niet allemaal (even) goed maar met een behoorlijke regelmaat word ik blij verrast. En na afloop van deze mix: dank u meneer S.

avatar van brooklyn
T.O. schreef:

ja, en die loop in 'Day' is ook geweldig, uit The Supremes - Come See About Me is die

avatar van Mjuman
Een van de eerste Fabric cd's die ik willekeurig in de herdraai deed. Valt goed. Is trouwens niet helemaal willekeurig, want deze cd kreeg ik cadeau toen ik me ten tijde van Fabric 55 (Shackleton) aanmeldde als abonnee. Dat is trouwens ook een heel fijne: veel percussie en etnische elementen; wel a tough cookie