Applescal - Paul for President (2009)

Dance
Label: Traum

1. Paul for President (7:26)
  2. Monster (7:21)
  3. July Came Along [Alt Fenster Remix] (9:45)
  4. Immensely Beautiful Laugh (4:56)
avatar van Goodfella
Hoog Nathan Fake-live gehalte. Maar dan wel heel goed. Met meer eigen identiteit op tracks 3 en 4.

Volgende maand trouwens een compleet album op Traum Schallplatten.
En vanavond in Paradiso

tuktak
een album op traum, dan doe je het toch niet slecht. staat nu op luisterpaal, want nathan fake is zo 2006

avatar van Prudh
Die Applescal is echt een koning, Zijn album ook, echt te gek. Ugly But Nasty! Op deze EP dacht ik bij de eerste track al het beste gehoord te hebben, maar dan komt de rest er ook nog achteraan. Mijn favo artiest van 2009 dit.

Hier een link naar een setje van hem, inc wat tracks van zijn aankomende album.

Applescal - Applescal - Rocktoberset 2009 - SoundCloud

Swingen!

avatar van Leonard91
Heerlijke muziek inderdaad.

Uiteraard is de vergelijking met Nathan Fake snel gemaakt, zo had Nathan wat mij betreft tegenwoordig moeten klinken!

Het ademt eigenlijk een beetje de Border Community stijl. Bij July Came Along heb ik de hele tijd het idee dat hij een Holden track gaat inmixen, ik hoor af en toe een soort van flard van o.a. 10101.

Heb het album gelijk maar toegevoegd, deze EP krijgt alvast een 4*