Spice and The RJ Band - The Will (2007)

Zweden
Label: Scarlet

1. Pick a Rose (3:49)
  2. See Ya (4:34)
  3. Parallel (4:10)
  4. As We Lie (3:54)
  5. Don't Tell Me (4:49)
  6. Fat Snakes and Robots (3:10)
  7. Hold On (2:41)
  8. All I Know (2:50)
  9. The Fake (2:39)
  10. Like a Rose (3:26)
  11. I'll Be Alright (3:33)
  12. The Will (8:07)
avatar van sdr
sdr
Met Spice, voormalig zanger van Spiritual Beggars. Dit klinkt eigenlijk wel heel erg als Spiritual Beggars, met name door de zang van Spice natuurlijk. Erg vind ik dit niet, aangezien Spiritual Beggars tot mijn favoriete bands behoort en dit rockt ook weer bijzonder goed.

Kingsnake
Je zou, eigenlijk even de artiesten pagina moeten invuillen.
Meestal doe ik dat, maar ik heb nu even geen zin, en anderen mogen het ook wel eens doen

avatar van sdr
sdr
Zal het vanaf nu proberen vaker te doen, als de informatie makkelijk te vinden is tenminste.

Kingsnake
sdr schreef:

Is veel overzichtelijker vind ik.
Is wel veel werk en je krijgt er geen kudo's voor hier...

Ozric Spacefolk
Door Spice klinkt dit inderdaad erg Spiritual Beggars, maar het is over het algemeen toch kalmer.

Met het schitterende popliedje Hold On als rustgevend middenpunt...

Erg aangename stoner/classic rock plaat.