Pharaoh Overlord - Live in Suomi Finland (2007)

Finland
Label: Vivo

1. Black Horse (10:54)
  2. Tutankharmony (7:45)
  3. Zero Gravity (6:28)
  4. Skyline (11:10)
  5. Mangrove (14:23)
avatar van trebremmit
Een grote trance opwekkende trip dit live album, minimalistisch en psychedelisch.

avatar van Fred Zed
Iets voor op de wish list maw!

avatar van trebremmit
Goed nieuws want hij komt deze maand opnieuw uit en wel op vinyl!

avatar van philtuper
Heb 'm op vinyl en wat een lekkere plaat is dit zeg! Inderdaad psychedelisch, minimalistisch maar het effects is groots! Met koptelefoon op ben ik bang dat ik de komende dagen niet meer te bereiken ben...

avatar van trebremmit
Het label heeft alle recensies van dit album verzameld. PHARAOH OVERLORD - LIVE IN SUOMI FINLAND CD ==== VIVO RECORDS

Sinds een tijdje heb ik deze op cd, knalt lekker uit de speakers zo, Tutankharmony en Zero Gravity zijn nog niet eerder verschenen nummers trouwens, en staan als ik het goed heb alleen op dit live album.